Przejdź do forum
Wtorek/Low Stakes M...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wtorek/Low Stakes MTT

6 Posty
4 Użytkownicy
23 Reakcje
1,687 Wyświetlenia
DbiiiS

.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
DbiiiS Autor wątku
DbiiiS

.

Odpowiedz
Cytat
bl00dp3t

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

- Wstawiasz wykres z 300 grami na którym jesteś na minus
- Sprzedajesz 100%, co nie jest mile widziane
- Chwalisz się, że przegamblowałeś rolla
- Masz mało postów na forum i z tego co widzę nie masz feedbacku.

W skrócie oferta wydaje się nieopłacalna.

Odpowiedz
Cytat
DbiiiS Autor wątku
DbiiiS

.

Odpowiedz
Cytat
ahir2013

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
ten dzial nie przestaje mnie zaskakiwac.

Odpowiedz
Cytat
bariox

Odpowiedz
Cytat