Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam.
Chciałbym wystawić ofertę stakingu. Sprzedaje 80% udziałów.Wszystkie turnieje rozgrywane będą na P*.
Pobieram 15% od profitu.Gram jak się sprzeda.
Ostatnio ciągle blisko shipa(no dobra jeden wczoraj byl
),ale w dalszym ciągu brakuje wygranego flipa w decydującym momencie.Forma chyba jest w porządku w ostatnim tygodniu kilka FT .Brakuje tylko szczęścia w końcówce.
Ostatni staking zakończony minimalnym profitem
Moje wyniki.k

Oferta:

Całość oferty to 250,50$~~250%(0,50$ odejme do profitu)
50%-125$
20%-50$
10%-25$
5%-12,50$
Zasady:
1. Przelewy na P* na nick: skonio81; w przypadku innego nicka na P* niż tu na forum proszę o informację w momencie przelewania.
2. Najmniejsza cegiełka to 5%
3. Zobowiązuję się do szybkiego rozliczenia po stakingu
4. Niewykorzystane rebuye i zdobyte bounty idą do profitu
5. Z uwagi na to ,ze to jedna z moich pierwszych ofert,wszelkie sugestie mile widziane (jak np dodanie, usuniecie jakichś turków)
6. Staram się grać maks 9 stołów więc istnieje prawdopodobieństwo ze niektórych turniejów z rozpiski nie zagram i $ pójdą do zwrotu.
7.Zastrzegam sobie prawo do nierozegrania sesji z przyczyn ode mnie niezależnych.
Kwoty udziałów:
Ja 20%
incasent-5%
Noxylon -5%
wera1012 -15%
Watroba -5%
DoraWNS -5%
luke91-5%
xMaxNox -5%
zoluzelu -10%
cain21 -10%
Wolginho -5%
hersztt -5%
Kanar007 -5%
Zapraszam do zakupu udziałów.
P.S.Pierwszeństwo zakupu maja oczywiście inwestorzy z poprzedniego stakingu.Którzy maja u mnie kase