Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Oferta:

Są bigi, wyrzuciłem 2x 215 turbo, 109 2nd chance i 109ra i zmniejszyłem volume do 5 sesji, dużo tańsza ta paczka wychodzi, mniejszy czas czekania na zwrot będzie
1) Wszystkie przelewy przez P* Nick na starsach Wombatox
2) W przypadku innego nicka tutaj na forum niż na P* proszę o podawanie mi takiej informacji
3) Minimalna cegła to 1%
4) Zastrzegam sobie prawo do inwestowania w samego siebie w tym stackingu
5) Wszelkie pytania proszę do mnie na skype: Wombatox1
6) Od profitu pobieram 25%, przy roi powyżej 100% 30%, w przypadku braku profitu 0%
7) Gram posiadając 2 niezależnie od siebie połączenia do internetu, dodatkowo jestem trenerem na PS więc ryzyko inwestowania we mnie jest minimalne.
8) Rozegram 5 sesji, daje sobie na to 20 dni od momentu wykupienia całego stackingu
9) W przypadku, gdy podczas stackingu nie uda mi się rozegrać 5 turków jednego typu BI/rebuye/addony wracaja do inwestorów w postaci profitu.
Zachęcam do inwestowania !
1% dla tych co inwestowali w poprzedni to 8$ dopłaty do każdego, pozdro.
Inwestorzy: (0% left)
Wombat - 47% paid
b**a (sudokumistrz) - 6% paid
CesarMorales - 4% paid
Szp4Q - 1%x
w****j8 (alfabr8) - 5% paid
wlod40 - 5% paid
Flikers89 - 2% paid
Zl......7 (czarnebloto) - 5% prawie
asiarat - 4% paid
dulek_jason - 5% paid
akserr (Rakietman) - 2% paid