Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
W linkach ponizej 3 ostatnie oferty, w pierwszej zamiescilem wykresy, linki do poprzednich ofert i co nieco o mnie:
Uploaded with ImageShack.us
Oferta:
-sobota
edit: oczywiscie w sobote nie ma 300k gtd, zapomnialem usunac po skopiowaniu:)
-niedziela
Jest to orientacyjny rozklda sesji. Nie lubie grac sztywnie zaplanowanej sesji. Chce miec odpalana optymalna dla mnie ilosc stolow. Prioryte mają turnieje z PS i 888. W dalszej kolejności odpalam turnieje, tak aby miec aptymalna dla mnie ilosc stolow (12-14, jak są grube deepy to zmniejszam nawet do 6). Zarówno w sobote jak i w niedziele zaczyna okolo 13:00.
Koszt sesji soborniej szacuje na 1800$.
Koszt sesji niedzielne szacuje na 3000$.
Zagram okolo 140 mtt, co daje avg. BI ok. 34$.
Koszt wyzszy niz zwykle ze wzgledu na wiekszy volume i dorzucenie 300k gtd na Party i FTOPSa #2.
Przed sesją robie screeny cashierów, zeby pozniej policzyc dokladny koszt sesji. Po sesji zamawiam playing audit history z PS, zeby zweryfikowac obliczenia.
Prosze wplacac przy rezerwacji.
Jesli sprzedam <35% to zastrzegam sobie prawo do anulowania oferty.
Cegły:
1%- 48$
2,5%- 120$
5%- 240$
10%- 480$
Warunki:
1. Sprzedaje max 40% udziałów.
2. Pobieram 0% od profitu <1k $
12% od profitu >1k $
20% od profitu >10k $
23% od profitu >40k $
3. Niewykorzystane rebuy'e i add'ony również doliczam do profitu. W razie potrzeby zastrzegam sobie prawo do wziecia wiekszej ilosci rebuy'i i ewentualnie doliczam je do kosztu sesji.
Przelewy przyjmuję na:
PS: mic.bie8945
888: DudeStaph
FTP: WontHurtYouDude
Mam Skrilla i Netka w $. Szczegoly na priv (powyzej 100$).
Rezerwacje:
Ja- 72%
gryzzlie- 1%
wera1012- 2,5%
asiarat- 2,5%
jeffreyPL- 5%
winkel1989- 2,5%
flikers89- 5%
incasent- 2%
majslaw- 2,5%
monikara- 2,5%
ksiadz87- 2,5%