Przejdź do forum
Wednesday by Majkel...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wednesday by Majkelx23

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
296 Wyświetlenia
Coach
Majkelx23
Oldschool Grinder
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

FeedBack - Majkelx23

Warunki

1. Sprzedaję 65% udziałów.
2. pobieram 22% od profitu
3. Wpłaty przyjmuję na:
PS: Dom1nique117
888: DreamLikeMe
Moneybookers mam konto w PLN (szczegóły na prv)

4. Niewykorzystane Rebuye idą do profitu
5. Wyniki i rozliczenie po rozegraniu wszystkich mtt podane bedzie w tym wątku.
6. Przy zakupie % decyduje kolejność zgłoszeń w tym temacie.
7. Jeżeli z jakichkolwiek przyczyn nie rozegram któregoś z eventów, BI z tego turnieju idzie w całości spowrotem do inwestorów

UDZIAŁOWCY:

Majkelx23 - 35% :fdrink
jeffreyPL1 - 20% :fdrink [?]
NumberOne1 20% :fdrink [?]
Mejwon - 15% :fdrink [?]
hanupik - 5% :fdrink [?]
Asiarat 5% :fdrink [?]

w razie dodatkowych pytań proszę o kontakt na Prv.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Majkelx23 Autor wątku
Coach
Majkelx23
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

:club: bardzo proszę o potwierdzenia rezerwacji przez stałych inwestorów, bądź ewentualne korekty,
do momentu potwierdzenia, oferta SOLD. :club:

Odpowiedz
Cytat
mrunnerm
Legacy Member

jak się zwolni, to ja 5%.

Odpowiedz
Cytat
hanupik
PokerStrategist

potwierdzam ofc :fdrink

Odpowiedz
Cytat