Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cześć! Wystawiam swój drugi staking tutaj i mam nadzieję, że nie popełnię jakiś karygodnych błędów. Ostatnio idzie całkiem przyjemnie, wiele pozytywnych cashy i sukcesów.
Niestety z uwagi na fakt, że spalił mi się laptop a dopiero jutro wracam z Pardubic nie mam jak wstawić jakiekogolwiek wykresu ..
Turnieje:
WCOOP Challenge 03: $700 NL Hold’em [Progressive Super-Knockout], $600K Gtd 700 $
WCOOP Challenge 04: $1,050 NL Hold’em [8-Max], $600K Gtd 1050 $
WCOOP Challenge 09: $2,100 NL Hold’em Main Event [Re-Entry], $2M Gtd
Zastrzegam sobie prawo decydowania o momencie rejestracji do turnieju..
Sprzedaję 20%, część już została zarezerwowana poprzez stronę Janeeeeek'a.
Total 3850$.
Pobieram 20% CUT od profitu.. (szczerze nie wiem czy to dużo czy mało.., nie orientuję się za bardzo w tych dwóch systemach, ale tak mi doradzono .. :P)
Cegiełki:
1% - 39$ (zgodznie z moim avatarkiem jestem sknerą i bardzo zabolał mnie obowiązek wykupienia złota (39$), żeby dodać wątek stakingowy, więc zabieram 0.5$ więcej :P)
Wpłaty na PS Neeeeek, FTP JohnnyNawalony
Akcjonariusze:
3% - N4kai
2% - Szymon B. :sdrink
2% - blaszka13
2% - THCFalcon
1% - Paweł S. :sdrink
1% - cita777
1% - sfera69 :sdrink
1% - Marta B. :sdrink
1% - Krzysztof J. :sdrink
1% - Łukasz S. :sdrink