Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
siemka,
wcoop 2 wprowadziłem zmiany ,które wszystkich powinny zainteresować a przy okazji fajnie zmniejszyć wariancje.jeśli uda sie wygrać jakaś satke będzie grany event . jeśli wygram 3 satki do gram 2 eventy a jedna idzie do profitu.zapraszam
feedback
oto oferta:

Warunki:
-sprzedaję max 100% udziałów
-zachowuję 22%!!! profitu, tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 22% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów,profit powyżej 100k -30%!!!
-gram sesję jeśli sprzedam co najmniej 90% udziałów do 1.9.2012 do godziny 18.00
-transfery przyjmuję tylko na PokerStars na nick matt86ck,neteller - proszę o kontakt priv
-minimalna cegła to 2,5%
-wraz z rezerwacja proszę o wpłatę i podanie nicka z p*,gdyby oferta nie doszła do skutku od razu odsyłam
-dodatkowe profity(zegarki etc)zachowuje dla siebie
-bigi grane na tygodnie,w niedziele tylko gdy nie sprzeda się niedzielna oferta
rezerwacje:[100/100]
matt-17,5-ok
zelik -15%ok
odom-10%ok
batooon7,5%- ok
pyszalek-5%ok
n1lmar-5%ok
rocky-5%ok
teges-5%ok
htandrew-5%ok