Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Czesc,
Wystawiam swoja oferte na WCOOP, gdyz ostatnie cashout'y nie pozwalaja mi zagrac tego cyklu zgodnie z BM.
Wybralem, w mojej opini, 11 najbardziej profitowych eventów.

Rezerwacje (100/100):
Ja 18% PAID
N4kai 10% PAID
johnny 20008 5% PAID
Cichygrzmot 3% PAID
OzzyM 3% PAID
incasent 2% PAID
MightySparrow 3% PAID
pokerface1719 10% PAID
zelik 35% PAID
matt 8% PAID
mular 3% PAID
Warunki:
-sprzedaję max 100% udziałów
-zachowuję 20% profitu, tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 20% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów. Jesli scashuje miedzy 30k a 80k to pobieram 25% od profitu. Cash powyzej 80k to 30% profitu dla mnie.
-gram sesję jeśli sprzedam co najmniej 95% udziałów do 2.9.2012 do godziny 15.00
-transfery przyjmuję tylko na PokerStars (benchmarking) ,Party (Sakalthor) ,neteller - proszę o kontakt priv
-minimalna cegła to 3%
-zastrzegam sobie prawo nie zagrania wszystkich eventow w razie okolicznosci ode mnie niezaleznych. W takim przypadku $ wracaja do inwestorow.
-KO do profitu
-proszę o wpłaty równolegle z deklaracją zakupu udziałów. W razie gdyby oferta się nie sprzedała, odsyłam $ do inwestorów.