Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wcoop 2012 Razz

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
232 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam to nie typowa oferta, ale mam do sprzedania do 20% z mojego profitu w turniej WCOOP-49( turniej już trwa),

Proszę o propozycje ile byli byście gotowi za nie zapłacić, i ile % by was interesowało.

Kasę przyjmuję na netellera ostatecznie mb. w $.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
MikeWrclv

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

dobra, nvm

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez MikeWrclv

dobra, nvm

no brzmi sensownie sprzedam je za 1000 jak dojdę do itm :)

Odpowiedz
Cytat