Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Po pierwsze wypieprzcie z tego watku tych trolli ze srebrem nie majacych pojecia o inwestowaniu.
Po drugie, cala sprawa nie trwa kilka miesiecy, a akurat 2 (dopiero 3 to bedzie kilka). I latwo jest sprawdzic czy Norbert rzeczywiscie lezy w tym szpitalu. Macie skan dowodu? To dzwonicie do szpitala i pytacie sie czy lezy i kiedy go mozna odwiedzic. Falszywy dowod? Norbert to rzadkie imie, ciezko takiego akurat trafic w szpitalu. Zreszta macie fotke to porownajcie ja z fotkami z HESOP'a Norberta, jest ich pelno. Ba, macie skan? Jest tam nazwisko? Rownie latwo je zdobyc patrzac kto zajal 5 miejsce na 3-cim HESOPie. Proste prawda, wystarczy uzyc Google? ;P
A teraz pomyslcie logicznie, po co Norbert mialby zgarniac tylko $3k zamin jeszcze stacking sie zakonczyl? Jest hazardzista? Ok, moze jest, ale w takim wypadku za ta kase wzialby udzial w tych turkach, przegamblowalby wszystko i nic nikomu nie bedzie winny. A jak to hazardzista liczy, ze mu sie poszczesci, wiec jeszcze zarobi bez ryzyka.
A moze po prostu to z zimna krwia zaplanowal zeby zbudowac sobie bankroll za darmo? W takim wypadku zebralby 100% sumy, rozegral turki z zyskiem, a dopiero potem zajumal 3x wieksza kase. Jesli historia ze szpitalem nie trzyma sie kupy to mi jeszcze bardziej nie trzyma sie kupy scenariusz z kradzieżą tylko $3k. Po co skoro mozna zrobic to lepiej i na wieksza kase?
Powiem tak, Norbarta od jakiegos czasu nie widzialem na turniejach live, ani w Saloniku, ani w Kasynach. Niedawno urodzilo mu sie dzieckow, wiec raczej watpliwe by zgarnął kase i uciekl na Malte. Normalnie raz w tygodniu go widywalem, wiec cos musialo sie stac.
Ja nie weryfikuje tego co pisze Norbert, bo o kase sie boje. Zainwestowalem maly promil mojego bankrolla, ktory i tak lezy odlogiem na Starsach. Poza tym i tak mam to dalej zamiar przeznaczyc na stacking Norbarta, wiec po prostu cierpliwie czekam. Moglbym sie przejechac do szpitala by potwierdzic wszystko i Was uspokoic, ale po tych postach co tutaj przeczytalem po prostu mi sie nie chce. Zrozumiale jest, ze sie niecierpliwicie i obawiacie o swoje pieniedze. Natomiast niezrozumiale jest wyzywanie Norberta od najgorszych nie majac na to dowodow. Przez nieszczesliwy wypadek Norbert bedzie mial zszargana opinie, a Wy dolozyliscie swoje 3 gr. Mysle, ze 3 miesiace oczekiwania bedzie dla Was odpowiednia za to karą.
PS. I nie bronie Norberta dlatego, ze jest moim znajomym. Wierzcie mi, ze jak bede dowody na to, ze cos krecil to pierwszy kopne go w dupe.