Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Trolle sa i beda, poniewaz sytuacja jest napieta, a sam Norbert, moim zdaniem, swoim zachowaniem wielokrotnie dodawal oliwy do ognia zamiast uspokoic zaistniala sytuacje. Status pokera jaki jest kazdy wie, przez co wszelkie transakcje pomiedzy uzytkownikami musza opierac sie glownie na zaufaniu, wiec na prawde ciezko o znalezienie, w srodowisku pokerowym, kogokolwiek, kto choc raz nie zostal oszukany na mniejsza lub wieksza kwote. Dlatego tez temat budzi ogromne emocje i mi osobiscie ciezko winic tutaj kogokolwiek za hejt/trolling/whatever, chociaz oczywiscie niektorzy przekraczaja pewne granice, ale jest to bardziej wyraz frustracji i bezsilnosci niz co kolwiek innego, a chyba kazdy sie zgodzi, ze w przypadku jakiegokolwiek oszustwa wszyscy powinni mowic jednym glosem, gdzie nie ma miejsca na jaka kolwiek tolerancje i zamiatanie sprawy pod dywan.
Tak wiec wantmemoney, jezeli faktycznie planujesz splate, to zrob to, a nie wdajesz sie w jaka kolwiek polemike, poniewaz glosy hejtu do tego czasu na pewno nie ucichna. Musisz jednak zrozumiec, ze poki co zachowujsz sie jak typowy oszust, to tez nie dziw sie, ze ludzie odbieraja Ciebie tak, a nie inaczej. W mojej opini nie mozesz rowniesz liczyc na odzyskanie dobrego imienia sama splata, ta w najlepszym wypadku ukazuje Ciebie jako osobe nad wyraz niepowazna, bo chyba na prawde nie sadzisz, ze mozna blokowac ludziom mozliwosc dysponowania ich pieniedzmi przez kilka miesiecy, a pozniej mowic, ze przeciez nic sie nie stalo. Tyle ode mnie, dziekuje, dobranoc.