Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam wszystkich mam na imie Kamil mam 24 lata w pokera gram okolo 2 lat.
Moja oferta wyglada nastepujaco :
Gram turnieje micro,niskie na PS jednak wybieram tylko poszczegolne z najwiekrza iloscia w puli i oferuje zwrot 100% do 50S wygranych ,jesli jednak wygrana bedzie przekraczala ta sume dzielimy sie 50%/50%.
Dlaczego takie stawki?,- dlatego ze na koniec kazdego miesiaca czuje sie zobowiazany zwrocic 100/50% buy inow gdybym nie mial szczescia tego miesiaca, zalezy od wkladu inwestora [100% do sumy 100S],50% gdy suma przekroczy 100%.
Wiekrze buyiny wywieralby na mnie zbyt wielka presje dlatego tez nie chcialbym grac z mysla ze nie bylbym wstane zwrocic pieniedzy.
Tak wiec to tyle z tego jak widze nasza umowe.
Teraz cos o mnie .Mieszkam w Szwecji dlatego nie byloby problemu dla mnie zwrocic koszty buyinow na koniec miesiaca[moja wyplata].
Przez 70% czasu mojej pokerowej kariery zajmowalem sie glownie cash games nl 50/100 ,lecz ostanio zwrocilem uwage na gry CAP i z interesujacymi rezultatami ,jednak nie to nas interesuje.
Turniejami interesuje sie od jakiegos czasu [5 miesiecy] i zauwazylem ze bardzo mi odpowiadaja [oczywiscie MTT] i zadowalaja mnie moje rezultaty i mam nadzieje zostawic cash games na korzysc samych turniejow MTT.
Niestety nie posiadam wykresow z powodu awarii mego komputera kiedy to on po updatach calkowicie przestal funkcjonowac ;/[why?]
Hmn mysle ze to na tyle jesli bylby ktos zainteresowany prosze pisac na gg 1660243 ,badz w tym topicu w celu ustalenia szczegolow.
See ya.
feedback Feedback-moonsun1410