Przejdź do forum
Tuesday & Wednesday...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tuesday & Wednesday 3rd w hot75=7616$ sold

65 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
2,326 Wyświetlenia
Cichosza
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Dobry początek, jeszcze lepszych czasów. GG.

Odpowiedz
Cytat
Pawelgracz Autor wątku
Pawelgracz
PokerStrategist

Napisane przez Cichosza
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Dobry początek, jeszcze lepszych czasów. GG.

Dzięki :tongue:

Odpowiedz
Cytat
hempin
PokerStrategist

GG! graty i dzieki
:nh

Odpowiedz
Cytat
maarcinn
Poker Player

Napisane przez Pawelgracz

Napisane przez maarcinn

Wezme 1%. Ile bedzie zwrotu/doplaty z poprzedniego stakingu?

Sorry, ze dopiero teraz, ale gram długie sesje po których ciężko mi ogarnąc wszystkie rozliczenia. Dostałem nauczkę, aby po każdym stejku odsyłać bo mega bałagan się robi. Wychodzi tak miałeś zwroty z zeszłego poniedziałku+ śr & czw. z czego odjęłem weekend za który płaciłeś zwrotam z 2 poprzednich, czyli 19.47+32.40-80+46.70=18.57 Tak więc masz do dopłaty 4.43$ i będziemy rozliczeni.

ok, sorry ze dopiero teraz sie odzywam. W takim razie odejmij 4.43 oraz 24 na poczet piatku. A reszte czyli 73.1 - 4.43 - 24 = 44.67 odeslij.

Odpowiedz
Cytat
Pawelgracz Autor wątku
Pawelgracz
PokerStrategist

Napisane przez maarcinn

Napisane przez Pawelgracz

Napisane przez maarcinn

Wezme 1%. Ile bedzie zwrotu/doplaty z poprzedniego stakingu?

Sorry, ze dopiero teraz, ale gram długie sesje po których ciężko mi ogarnąc wszystkie rozliczenia. Dostałem nauczkę, aby po każdym stejku odsyłać bo mega bałagan się robi. Wychodzi tak miałeś zwroty z zeszłego poniedziałku+ śr & czw. z czego odjęłem weekend za który płaciłeś zwrotam z 2 poprzednich, czyli 19.47+32.40-80+46.70=18.57 Tak więc masz do dopłaty 4.43$ i będziemy rozliczeni.

ok, sorry ze dopiero teraz sie odzywam. W takim razie odejmij 4.43 oraz 24 na poczet piatku. A reszte czyli 73.1 - 4.43 - 24 = 44.67 odeslij.

Nie ma problemu to ja zaniedbałem rozliczenie z tobą.

Odpowiedz
Cytat