Przejdź do forum
[treść niezgodna z ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] [treść niezgodna z regulaminem forum]

24 Posty
12 Użytkownicy
2 Reakcje
3,068 Wyświetlenia
Swist87 Autor wątku
Swist87
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
seedorf, zostało 90%, bierzesz całość ?

Maro85
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Chyba nici z tego stejka tak, że ja rezygnuję. Powodzenia.

Swist87 Autor wątku
Swist87
Elite Grinder

UPDATE !! pierwsza strona

kamil13151
PokerStrategist

Hej.

Jako, że aktualizacja zmieniła warunki oferowanego stakingu (przede wszystkim zostały wyrzucone pewne stawki, a dodane inne) to tak naprawdę została przedstawiona nowa oferta i zgodnie z regulaminem forum wymagany jest status złoty+, dlatego też muszę zamknąć ten wątek. Jeśli zdobędziesz wymagany status wystarczy, że zgłosisz ten temat, a otworzę go ponownie wraz z odtworzonym pierwszym postem.

Pozdrawiam.