[Treść wyedytowana]
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
all
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
.
Mialo byc 23 ale troche sie wypad na piwko przedluzyl
Feedback:
Zapomnialem tez dodac o metodach platnosci, ze na mb w $ (lub inwestor pokrywa przewalutowanie) lub na P* na nick next p&o (szare tlo, poland)
Widze ze 2 chetnych jest, wiec moze panowie po polowie (badz inne proporcje ktore miedzy soba ustalicie ?) Dla mnie to obojetne ale jezeli mam zadowolic 2 osobe ktore w przyszlosci zainwestuja w moje 15$ 180 albo w mtt to wole tak zrobic a ze ktos byl minute wczesniej to bez znaczenia
Jutro o 18 chcialbym zaczac sesje (bo wlasnie planuje grac 1 sesje dziennie 5-8h). Myslalem tez o tym stejku dzis wieczorem i bede odpalal na samym poczatku jeszcze 2,5$ bo osemki zanim odpale ich z 10 to minie duzo czasu i bardziej profitowe bedzie odpalenie wiecej turnieji i uzupelnianie pozniej 8-kami lub jak odpadne z 3-4 na raz to tez 2,5 dorzucic. Stake by obejmowal w takim razie 2000 osemek lacznie 2,5 przy czym 8ek byloby zdecydowanie duuuuzo wiecej.
Jak macie jakies pytanie to pytajcie, moj 1st stake i nie chce nieporozumien pozniej (aha RB caly dla mnie - chyba ze profit < 500$ to wtedy do 500$ rb uzupelnia do 500$ po kursie 0,012 per fpp )
aha i jak z 1400 zrobie 4200 to konczymy stake i rozliczamy
aha railing zaloze w dziale, ale nie bede wrzucal spotow raczej podsumowanie sesji (ilosc i profit)
Cześć tabledestroyer,
Zmuszony jestem zamknąć Twoją ofertę, ponieważ nie spełnia ona następującego punktu regulaminu:
11) Tylko użytkownicy z minimum 3 miesięcznym stażem mogą tworzyć oferty stakowania.
Gdy będziesz dłużej na forum i dasz się lepiej poznać innym użytkownikom, będziesz mógł wystawić ofertę.
Pozdrawiam