Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

.

23 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,149 Wyświetlenia
RemiSmk Autor wątku
RemiSmk

.

Odpowiedz
Cytat
NeuTom

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Oki to czekamy :pcuser: :coolface:

Odpowiedz
Cytat
RemiSmk Autor wątku
RemiSmk

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Niestety w tej chwili jestem zmuszony odwołać ofertę, wyskoczyło mi kilka ważnych spraw i bede musiał się nimi zająć przez najbliższy tydzien. Jeśli oferta ma być korzystna dla obu stron, muszę mieć spokój w trakcie gry, dlatego taka decyzja. Przepraszam za przetrzymanie kasy, za chwilę robię zwroty.

Możliwe, że wystawię podobną ofertę na koniec miesiąca, ale wszystko jest zależne jak się sytuacja ułoży.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat