.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Oki to czekamy
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Niestety w tej chwili jestem zmuszony odwołać ofertę, wyskoczyło mi kilka ważnych spraw i bede musiał się nimi zająć przez najbliższy tydzien. Jeśli oferta ma być korzystna dla obu stron, muszę mieć spokój w trakcie gry, dlatego taka decyzja. Przepraszam za przetrzymanie kasy, za chwilę robię zwroty.
Możliwe, że wystawię podobną ofertę na koniec miesiąca, ale wszystko jest zależne jak się sytuacja ułoży.
Pozdrawiam.