Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] .

124 Posty
85 Użytkownicy
1 Reakcje
18.1 K Wyświetlenia
pozdroANDpocwicz

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

odezwij się na skype: pocwiczpoker, może będę w stanie pomóc

kylsonn1

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

wziąłbym trochę gdybyś nie x/raisował river for bluff za równowartość rocznej pensji cioci Zosi

vandixxx

społeczność... :ayfkm:
Teem, na pewno wie, że w którymś momencie przesadził, doomswitch+tilt+brm i poszło, po co jeszcze dokładacie do pieca? Nawet troll powinien znać granice, a jak nie to ban. Jakby nikt nigdy zjazdu grubego/torby nie zaliczył. O rany rany.
Duży chłopak, grał za swoje, wyszło jak wyszło, wolno mu było. Przyszedł dyskutować o stakingu na spokojnie a tu się gnojówkę wylewa. Jęczał, żalił się, płakał, zrobił wam coś czy zwykła zazdrość i radość, że miał i nie ma bo wy nie macie?

CichyGrzmot

Teraz piszą, że Teem nie ma solidnego mindseta :ayfkm:. Zajebiście, że przed torbą wszyscy tego mindseta mu gratulowali, zazdrościli i życzyli sobie, żeby mieli taki sam :facepalm:

Rysiobrutal

Napisane przez CichyGrzmot
Teraz piszą, że Teem nie ma solidnego mindseta :ayfkm:. Zajebiście, że przed torbą wszyscy tego mindseta mu gratulowali, zazdrościli i życzyli sobie, żeby mieli taki sam :facepalm:

to samo chcialem wyśmiać a od dupowłazów robi sie źle.... naprawde poza uczniakiem nikt bardziej szanowany nie chce wyrazić opini na temat

RemiSmk

Napisane przez CichyGrzmot

Podejrzewam po określeniu "solidny mindset", ze pijesz do mojego wpisu. Nie śledziłem poczynań TT, niczego nie gratulowałem kiedy miał okresy wzlotów.
Tak. Nalej uważam, że ktoś kto przegamblował 80% rolla budowanego 2 lata nie ma solidnego mindsetu.

Napisane przez uczniak
Ktoś ma takie skłonności hazardowe, że umie w jedną sesję przegrać własne pół miliona złotych będące wszystkimi jego pieniędzmi, a połowa forum wierzy że cudze bardziej będzie szanował i chce mu przelać kwotę na zakup mieszkania...

Na jakim świecie ja żyję. Nazywajmy rzeczy po imieniu, albo inaczej mamy zadatki na przekręt stakingowy wszechczasów.

Rzadko piszę na forum ale, trochę przesadnie hejtujecie teema.
Gdyby nie miał skłonności hazardowych to prawdopodobnie nigdy nie mógłby wpierdolić $200 koła, a tak ma przynajmniej bezcenne wspomnienia i dzieciom będzie miał co opowiadać jak zapytają się czemu pusto w lodówce.

No ale teraz na poważnie, deal Teema jest +EV, ale szału nie ma, bo dla mikroinwestora nie ma różnicy czy stakuje gościa ze stawek nl100k+ czy nl10.
Inwestor wpłaca jakieś pieniądze i oczekuje, że za miesiąc się podwoi, potroi itd.
Innymi słowy poprostu ma wygrywać na swoich stawkach, a ponieważ na niższych stawkach jest niższa wariancja, niższy poziom to inwestycja może być pewniejsza. Inwestor powinien dobierać graczy według poziomu pieniędzy jakie ma do przeznaczenia na staking.
Dlatego nie ma sensu Teem abyś tu szukał inwestorów, bo tylko będą hejty albo oferty na 0.1%, z przewagą hejtów ofc.

Lepiej uśmiechnij się ładnie do Sauce.

PS. Powtórka z matematyki.
Uderzyło mnie stwierdzenie Teema, że na NL1k dopierdala wszystkim bez selekcji, ale na NL2k już jest o wiele wiele gorzej.
Być może jest znacząca różnica i Teem rzeczywiście jest lepszy od wszystkich graczy NL1k, ale 25k rozdań to za mało żeby to stwierdzić.

Na symulacji jest próbka 25k rozdań EV = 10bb/100; std = 150bb/100(Nie podałeś tej wartości ale podejrzewam, że nawet więcej).

żółta linia - EV;
zielona linia - bóg pokera;
czerwona linia - frajer;
niebieskie linie - gracze;

Na osi X rozdania są w setkach
Na osi Y jest ilość w big blindach

OzzyM

Abstrahując od samej oferty, jej opłacalności itd..., mam jedno pytanie, które pozwolę sobie zadać jako stały bywalec forum stakingowego.

GDZIE SĄ MODERATORZY?

Czy to podforum jest wyłączone z moderacji? Mam wrażenie, że modzi uaktywniają się tu tylko wtedy, gdy ktoś wystawi ofertę nie mając golda, albo wystawi dwie w jednym wątku...

milsari

Napisane przez OzzyM

Abstrahując od samej oferty, jej opłacalności itd..., mam jedno pytanie, które pozwolę sobie zadać jako stały bywalec forum stakingowego.

GDZIE SĄ MODERATORZY?

Czy to podforum jest wyłączone z moderacji? Mam wrażenie, że modzi uaktywniają się tu tylko wtedy, gdy ktoś wystawi ofertę nie mając golda, albo wystawi dwie w jednym wątku...

+1kk

Endurx

Jeszcze dokładnie nie liczyłem ale chyba duży lotek ma lepszy zwrot do ryzyka, nie lubię hejtować szczególnie wybitnych graczy jakim jest TeemTeem ale samozachwyt tego Pana jest dość zaskakujący, zważywszy na to że przed chwilą bezmyślnie przepuścił całego rolla nie mając ani krzty rozsądku i nie schodząc po limitach w dół aby się odbudować. Oferta w której wystawiający nie ma ani 1% własnych udziałów gra z czołowymi graczami na świecie i za zaryzykowane 80000$ od graczy chce im rzucić ochłapy w postaci maxymalnie 32000$ wygranych to zakrawa o pomstę do nieba. Nie rozumiem tylko jednego skąd tylu zaślepionych ludzi, którzy bronią tej oferty nazywają ją ciekawą interesującą a nawet dobrą. Można było wykorzystać swoją markę w rozsądny sposób, ta oferta jest strzałem w stopę samego wystawiającego i absolutnie niema prawa dojść do skutku bo czym więcej czasu mija tym więcej osób zacznie trzeźwo myśleć.

profek20

Vivus
Wonga
Zyrafa
Provident

chetnie wejda w ta oferte.

Zawsze bedzie to kilka %

mYmCad

Silicie się na jakieś żałosne analizy oferty i zaśmiecacie temat zamiast pozwolić inwestorom negocjować o wiele lepszy układ (obecny jest nie do przyjęcia ale gracz ma potencjał, co można ukierunkować i negocjować). Naprawdę mało kto z potencjalnie zainteresowanych (a przynajmniej ja) ma ochotę przegryzać się przez strony postów od randoma x czy randoma y, ze screenami popcornu i czytać ile inwestowali by w Ivey'a, a ile to już za dużo. Jeśli będę chciał Waszych opinii na temat tego gracza, zajrzę do feedbacku wystawiającego. Z całym szacunkiem Uczniak, ale Ty również wypowiedziałeś się na temat oferty emocjonalnie, a nie merytorycznie.

Pokerstrategy niech ogarnie/zmieni moderatorów.

bl4dy84

Ja jestem zainteresowany mala cegla, ale obecna oferta jest nie do przyjecia. To co bylbym w stanie zaakceptowac:

- staking na 1k (~50BI?)
- profit 50%/50% (rb moze byc twoj)
- oferta "long" term 2-3 miesiace lub X rak (nie wiem ile jestes w stanie ugrac rak w tym czasie)
- brak klauzuli o zakonczniu stakingu w przypadku podwojenia rolla (grasz 2-3 miesiace lub X rak)

6th
6th

[Treść wyedytowana]

GL w zdobyciu inwestorów!

//następnym razem pomyśl przed wystawieniem tego typu komentarza - Skibcio

Witam.

Kieruję to do każdej osoby, która zapoznaje się z tym wątkiem i chce się wypowiedzieć:

1. Pisz tutaj TYLKO jeśli interesuje Cię oferta autora wątku i rozważasz swój wkład w staking.
2. Pamiętaj, że do opinii o autorze oferty służy wątek w feedbacku:
TeemTeem - feedback
3. Jeśli zobaczę posty nie związane z dyskusją o interesach i nadają się do feedbacku albo nie nadają się nigdzie będę zmuszony oznaczyć jako spam.

Widzę, że temat trochę się uspokoił od kilku postów. Życzę w takim razie owocnej dyskusji i wiedzcie, że na bieżąco będziemy tu zaglądać.

Pozdrawiam.

Napisane przez mYmCad

Silicie się na jakieś żałosne analizy oferty i zaśmiecacie temat zamiast pozwolić inwestorom negocjować o wiele lepszy układ (obecny jest nie do przyjęcia ale gracz ma potencjał, co można ukierunkować i negocjować). Naprawdę mało kto z potencjalnie zainteresowanych (a przynajmniej ja) ma ochotę przegryzać się przez strony postów od randoma x czy randoma y, ze screenami popcornu i czytać ile inwestowali by w Ivey'a, a ile to już za dużo. Jeśli będę chciał Waszych opinii na temat tego gracza, zajrzę do feedbacku wystawiającego. Z całym szacunkiem Uczniak, ale Ty również wypowiedziałeś się na temat oferty emocjonalnie, a nie merytorycznie.

Pokerstrategy niech ogarnie/zmieni moderatorów.

+ pińcet

randomy szlifujcie skilla żeby w końcu wypełznąć z nl2 na szerokie wody, po kiego się w ogóle wypowiadacie skoro nie stać was na kupienie cegły 0,01%, nagle co 2gi pseudo reg/random martwi się o to, że ktoś tryliard leveli wyżej od nich wystawia nie profitową oferte, LOL

TT zmodyfikuj oferte, pomyśl o tej opcji na nl500, zmień cut i ogólnie warunki, myśle, że wtedy znajdą się chętni żeby w Ciebie zainwestować
jeśli uprzesz się przy swoich warunkach/nie chcesz grać 'tak nisko' to spoko, Twoje prawo, uderzaj na 2p2, może angielska sekcja ps albo gdziekolwiek indziej, na pewno nie tutaj

ja nadal jestem zainteresowany, czekam na jakiś update od Ciebie

pozdro

portal348

[Treść edytowana]

//Spam - imgoingtomirage

OzzyM

[Treść edytowana]

//Spam - imgoingtomirage

[Treść edytowana]

//Spam - imgoingtomirage

ilidek