Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
mYmCad -
Sprzedaje 100% udziałow. Biorąc pod uwagę posiadany przeze mnie edge, dobry brm (40bi) i przewidywane stoplossy torba w mojej opini jest mało prawdopodobna.
Warto zauważyć, że przegrałem pieniądze na stawkach 5k i 10k nie na 1k i 2k. Uważam, że oferta jest profitowa dla stakujących bo jest to oferta dłuższo terminowa (2 miesiące) i nie zakłada szybkiego podwojenia a mozolne wspinanie się i dokładanie cegiełka po cegiełce.
kubieniec -
Odnośnie rb jak najbardziej mogę dołączyć go do profitu. W obecnej chwili jestem w 60% wyrobienia bonusu 2600$, po jego wyrobieniu możemy całość traktować jako profit. W tym okresie dodatkowo dojdzie 100fpp i bonus 1600$, nie jestem pewien czy uda się wyrobić 2x 1600$.
Nevrex -
Zgadza się.
Cebulaczek, sojowyjarz -
W moim odczuciu nie zalatuje tu gamblerką w żadnym stopniu, jest to jednak tylko moje odczucie i rozumiem, że brak moich udziałów nie wygląda przekonująco. Z drugiej strony biorąc pod uwagę moje doświadczenie i edge na tych stawkach jestem w 100% przekonany, że jest to dochodowa oferta dla inwestorów. Oferta ma na celu odnieść profit dla mnie i stakujących.