Napisane przez surud7
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
mozna nawet i w tej:) zamiast 155 na 50+r grasz 3 turki ktore wymienilem a one rowno 100$ kosztuja wiec zostaje 55 dol nadwyzki - mzoesz zagrac za 27$ turbo knockout z 21:30 a reszte dac do rozliczenia z profitem
anyway - tak czy siak biore 5% na ta oferte i przypominam o stalej rezrwacji na 5% wlasnie!
edit: i przy proponowanej prezze mnei zmianie zamiast 1 ciezkiego turka grasz 4, w mojej opinii z wiekszym value dla calosci oferty
Przyznam Ci racje i tak zmienie.. Kwota paczki sie nie zmieni a minimalna czes ktora zostanie bedzie wloczona do profitu. Jako ze jestem dopiero w drodze
Do Krakowa ostateczny rozklad turniejow wrzuce wieczorem. Ale cegielki jak i calkowity koszt zostaje bez zmian
Pozdro