Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Hej,
chciałbym udostępnić 80% udziałów z niedzielnej sesji (która będzie wyglądała następująco:)
Dla osób, które może mniej znają moją osobę, nie wiedzą nic o moich wynikach itp, przedstawiam poniższe screeny, które w jakiś sposób obrazują wyniki, jakie do tej pory osiągałem w mtt.
Ongame:
Party 1:
Pokerstars 1:
Pokerstars 2:
A teraz konkretne info dla zainteresowanych kupnem udziałów:
Do sprzedania mam 80% udziałów w niedzielnej sesji (w/w turnieje), zachowując sobie prawo do zatrzymania 30% tylko z całościowego profitu (po odjęciu BI, czyli jeżeli w całości winnings będzie np. 1860,08$, to od tej kwoty odejmuję udziały - 860,08$ i zostaje 1k$ do podziału 30/70). Jeżeli bym w tej sesji nie uzyskał profitu, pieniądze w pierwszej kolejności trafią do zwrotu dla inwestorów. Tak więc dopiero gdy wygrane przekroczą 860,08$ zaczynam liczyć 30% dla siebie (oczywiście od tego, co jest 'ponad' 860,08$).
Paczki:
80% - 860,08$
50% - 537,55$
20% - 215,02$
10% - 107,51$
5% - 53,76%
Akceptuję przelewy na P* (nick TimotheeS) lub MB (info na pw lub skype - z_holak)
Na oferty czekam do rozpoczęcia się pierwszego turnieju z planu
Pozdro!
Rezerwacje: 10/80
5% - janek1953 - zapłacone / odesłane
5% - Kaczmarol - zapłacone / odesłane
10% - Wombatox - zapłacone / odesłane