Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Zapraszam na niedzielne shipy.
Oferta z Mark Upem.
Wyniki MTT (jestem też wygrywającym graczem w SnG 180 Turbo 5k gier z Roi około 30%):

Oferta na niedzielę (Bigi to oczywiście Biggery i Hoty to Hottery)
Zacznę grać przed godziną 15 to zagrałbym jeszcze Sunday Kickofa, 11+R The Biggera 5,5 i The Hottera 33, wówczas koszt oferty wzrósłby o jeszcze o ~200$ i po prostu zaczęlibyśmy na takim minusie, żeby nie zmieniać wartości udziałów.

Zastrzegam sobie prawo do niezagrania kilku ostatnich turniejów (najczęściej tych non turbo) z listy jeżeli w nie będzie żadnych deepów.
Ewentualnie nierozegrane turnieje trafiają do zwrotów dla inwestorów tak samo jak niewykorzystane rebuye oraz add-ony.
Sprzedaje 60% udziałów czyli w 40% sam staje się inwestorem. Pobieram 5% przy proficie powyżej 20K oraz 10% od ewentualnego profitu tylko w wypadku profitu powyżej 100K.
Zapraszam.
Płatności na konto Pokerstars: Tifuxis, neteller lub mb przedaj@gmail.com (w $)
W rezerwacjach pierwszeństwo mają stali bywalcy
Rezerwacje:
Tifuxis - 44%
OzzyM - 4% paid
Sotartu - 10% paid
ratajpoker - 5% paid
Sterwor - 2% paid
xiondz77 - 6%
fililp88 - 2% paid
incasent - 2% paid
mirash84 - 7% (paid)
CichyGrzmot - 5% paid