Przejdź do forum
Thrill + b215 + Fat...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Thrill + b215 + Fat thursday

3 Posty
2 Użytkownicy
11 Reakcje
886 Wyświetlenia
pyszalek

Siema!

Sprzedaje 35% na ponizsze turki.

Thrill Prog-Sko 375kGtd - 1050$
Big 50kGtd - 215$
Fat Tuesday 80k kGtd- 215$

1480$ * 1.15 = 1700$

15% = 255$
2,5% = 42,50$

Udzialy :

pyszal - 65%
cekcynka - 15%
enader - 15%

1. Wplaty na starsy - pyszalek
2. Pobieram 11% od profitu powyzej 5k$.

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
MaDeIn1995

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Jak ocenić opłacalność takiej oferty? Wiem, że pyszał to dobry gracz, ale pobieranie 15% z góry i 10% przy proficie powyżej 5k$ chyba obniża bardzo opłacalność takowych inwestycji

Odpowiedz
Cytat
pyszalek Autor wątku
pyszalek

Siema. Wcz zero znowu :( Madeln. Temat rzeka i nie ma sensu tu go ciagnac, ale w wielkim skrocie to rynek reguluje ceny paczki. Odkad wystawiam oferty na forum moi stali inwestorzy zarobili sporo $, wiec niech wyniki same mowia za siebie. Wczesniej mialem wiekszy markup i zmniejszylem go na poczet "cuta" poniewaz miaelm czutke na grubsze shipy. Jednak lotrzyk dolarami nie obrzucil :why:
Kazda sesja jest nowa sesja wiec moze kolejna bedzie z :profit:

Odpowiedz
Cytat