Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Testing.

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
357 Wyświetlenia
heidelberg99
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=349820

Nie śmiać się bo testuję ten watek pierwszy raz.

Nie grałem w pokera przez prawie 3 lata więc nie obiecuję fajerwerków :)

Dziś sobie zagram takie coś:$200,000 Sunday Special na Poker 770

Buy-in: $200 + $15

Start: 19:00

Gram pod nickiem WhuDeFakIsHe

Warunki

1. Oferuję 60% udziałów:

20% - 44 $
10% - 22$
5% - 11$

2. Pobieram 20% od profitu.

3. Wpłaty przyjmuję na:Moneybookers mam konto w PLN (szczegóły na priv)

4. Przy zakupie % decyduje kolejność zgłoszeń w tym temacie.

W razie pytań proszę o kontakt.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

Witaj heidelberg99,

Rozumiem, że usuwając informację o akceptacji regulaminu, chciałeś dać do zrozumienia, że się z nim nie zapoznałeś i go nie akceptujesz?

Jeśli tak jest, to będę zmuszony zamknąć Twoją ofertę. Uzupełnij ją.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Wypadałoby by dodać , że wygrałeś satke i chcesz sobie shootnac majorsa :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
heidelberg99 Autor wątku
heidelberg99
PokerStrategist

Wybaczcie, dopiero testuję, za pierwszym razem nie wszystko wychodzi tak jak powinno.

Następnym razem będzie na pewno lepiej.

Odpowiedz
Cytat
heidelberg99 Autor wątku
heidelberg99
PokerStrategist

No i niestety tak jak mówiłem - bez fajerwerków.

31/903 - 740$

Odpowiedz
Cytat