Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
Chciałbym wystawić swoją ofertę stakingową na parę turniejów tcoop oraz hot. Stake zawiera tylko turnieje z odmiany Texas holdem.
Wystawiam staking, ponieważ w grach sngmtt turbo wiem, że mam przewagę nad innymi przeciwnikami. W zeszłym roku nagrywałem również filmiki szkoleniowe dla konkurencyjnego portalu informacyjno/edukacyjnego :). Uczyłem oraz stakowałem na turnieje 2,5$ 180o turbo i uczniowie byli zadowoleni z moich usług.
Wykres z gier sng:
Spoiler

Wykres z gier MTT:
Spoiler

w mtt niestety nie osiągam dobrych wyników ale wydaje mi się, że jest to spowodowane po prostu złym runem w mtt. W większości mtt turbo jakie są na starsach byłem już na finałowych stolikach odpadając na 7,8,9 miejscach lub półfinałowym stole.
wykres jednego z uczniów, którego stakowałem:
Spoiler

Oferta:

-zastrzegam sobie prawo do wycofania oferty gdy nie sprzedam całości
-pobieram 20% od profitu
-wpłaty przyjmuję na pokerstars nick: Crim44
-Jeżeli z jakichkolwiek przyczyn nie rozegram któregoś z eventów, BI z tego turnieju idzie w całości spowrotem do inwestorów
-w turniejach 2r1a i 2xchance w przypadku nie wzięcia addona i rebuya doliczam je do profitu
-w turniejach KO bounty doliczam do profitu
-wyniki będę podawał w temacie railing tutaj
-turnieje hot zagram do 27 stycznia, zacznę grać możliwie najszybciej
-najmniejsza cegła to 5%
UDZIAŁOWCY
60% delcrimo
10% Piwoszek20 (zapłacone)
15% tomziom(zapłacone)
5% kubek(zapłacone)
10% Celebes87(zapłacone)