Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
pewnie jak co poniektórzy z Was od roku czekam na serię TCOOP. Turbosy to jest coś co oprócz 5 card drawa i omaszki lubię najbardziej. Często przy okazji SCOOPów czy WCOOPów oprócz swojego 5cd grywałem jakieś turbosy, do tego trochę SNG 180man z niezłymi wynikami. Jest to moja pierwsza oferta stackingowa i wystawiam ją tylko dlatego że turbosów akurat w tej serii jest nieco więcej niż zazwyczaj...
Wariancji jeszcze nikt się nie oparł i wolałbym tak dużej części rolla nie angażować na jeden raz. Stąd moja oferta.
Moim największym sukcesem jest zwycięstwo w zeszłorocznej serii SCOOP w odmianie właśnie 5 card draw oraz zwycięstwo podczas UKIPT w side evencie Turbo Deepstack, ale mam gorącą nadzieję ten wyczyn przebić własnie podczas zbliżającej się serii TCOOP.
Oto moje wyniki za zeszły rok na PokerStars:
Spoiler

A tutaj moje wyniki na Full Tilcie w zeszłym roku:
Spoiler

I jeszcze wykresik z niedziałającego już w Polsce Ladbrokes:
Spoiler

Oferta:

Zasady:
1. Sprzedaję 70% udziałów jednocześnie zachowując dla siebie min. 30%
2. Zastrzegam sobie możliwość nierozegrania któregoś z turniejów - w takim przypadku zwrot
3. Niewykorzystane rebuye i addony do zwrotu
4. KO do profitu
5. Wpłaty bezpośrednio przy rezerwacji na nick: trinec (PokerStars), ewentualnie na: trinecpl (Full Tilt)
6. Pobieram 15% od profitu lub 25% jeśli profit przekroczy 50k
7. Jestem otwarty na wszelkiego rodzaju sugestie i porady
Cegiełki:
100% - $4600
50% - $2300
10% - $460
5% - $230
1% - $46
Udziałowcy: 30/100%
Ja - 30%