Przejdź do forum
TCOOP by trinec 30/...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

TCOOP by trinec 30/100%

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
664 Wyświetlenia
trinec
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback - trinec

Witam,
pewnie jak co poniektórzy z Was od roku czekam na serię TCOOP. Turbosy to jest coś co oprócz 5 card drawa i omaszki lubię najbardziej. Często przy okazji SCOOPów czy WCOOPów oprócz swojego 5cd grywałem jakieś turbosy, do tego trochę SNG 180man z niezłymi wynikami. Jest to moja pierwsza oferta stackingowa i wystawiam ją tylko dlatego że turbosów akurat w tej serii jest nieco więcej niż zazwyczaj... :D Wariancji jeszcze nikt się nie oparł i wolałbym tak dużej części rolla nie angażować na jeden raz. Stąd moja oferta.
Moim największym sukcesem jest zwycięstwo w zeszłorocznej serii SCOOP w odmianie właśnie 5 card draw oraz zwycięstwo podczas UKIPT w side evencie Turbo Deepstack, ale mam gorącą nadzieję ten wyczyn przebić własnie podczas zbliżającej się serii TCOOP.

Oto moje wyniki za zeszły rok na PokerStars:

Spoiler

A tutaj moje wyniki na Full Tilcie w zeszłym roku:

Spoiler

I jeszcze wykresik z niedziałającego już w Polsce Ladbrokes:

Spoiler

Oferta:

Zasady:
1. Sprzedaję 70% udziałów jednocześnie zachowując dla siebie min. 30%
2. Zastrzegam sobie możliwość nierozegrania któregoś z turniejów - w takim przypadku zwrot
3. Niewykorzystane rebuye i addony do zwrotu
4. KO do profitu
5. Wpłaty bezpośrednio przy rezerwacji na nick: trinec (PokerStars), ewentualnie na: trinecpl (Full Tilt)
6. Pobieram 15% od profitu lub 25% jeśli profit przekroczy 50k
7. Jestem otwarty na wszelkiego rodzaju sugestie i porady :)

Cegiełki:
100% - $4600
50% - $2300
10% - $460
5% - $230
1% - $46

Udziałowcy: 30/100%
Ja - 30% :diamond:

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
hazelasty
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

6. Pobieram 15% od profitu lub 25% od profitu ponad 50k

Nie machnales sie w tym podpunkcie, bo mozna to dwojako zinterpretowac. :)

Odpowiedz
Cytat
trinec Autor wątku
trinec
PokerStrategist

poprawione, dzięki... :)

Odpowiedz
Cytat
trinec Autor wątku
trinec
PokerStrategist

up!

Odpowiedz
Cytat
trinec Autor wątku
trinec
PokerStrategist

wiem, że może nie mam x-set tysięcy turniejów rozegranych, ale żeby nikt się nie skusił??? :P

może jakieś sugestie co do zmiany oferty?

mam jeszcze przygotowaną tańszą ofertę na $2500 bez kilku turków... może na taką byłby popyt? :)

Odpowiedz
Cytat
trinec Autor wątku
trinec
PokerStrategist

up! up!

Odpowiedz
Cytat
RogerMorales
Elite Grinder

Hm... Twoj lifetime profit to niecale 15k z tego z holdema raptem pare tysiecy, przy czym wystawiasz oferte z prawie samymi turkami za 215$ turbo, w ktorych nie masz doswiadczenia, wynikow (no i to juz jest zagadka czy skilla) i dziwisz sie, ze nikt sie tym nie zainteresowal? :) Jak zobaczylem te offke to pierwsze co sobie pomyslalem to ze zobacze ilu stakingowych barankow zas kupila bubla, ale na szczescie odetchnalem. Stary, no offence, ale ten staking jest mocno ev- i nie masz zadnych szans tego sprzedac. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
trinec Autor wątku
trinec
PokerStrategist

pozwolisz, że się nie zgodzę z aż tak krytyczną oceną... "kupić bubla", czy zainwestować w stacking "mocno ev-" można przy okazji oferty, gdzie ewidentnie widać, że oczekiwane ROI nie ma szans na pokrycie kosztów... i tak jak pisałem wcześniej, zdaję sobie sprawę, że moje volume nie jest zbyt duże, ale same wyniki (moim skromnym zdaniem) napawają sporym optymizmem

anyway, tak jak już też wspomniałem jest możliwość wystawienia skromniejszej oferty (za ok $2k) ale bez tych wartościowych turniejów typu ME czy innych $100-$200...
jeśli oczywiście byłoby jakiekolwiek zainteresowanie, bo tamtą paczkę będę już grał na 100% nie ważne czy sprzedam cokolwiek czy nie...

Odpowiedz
Cytat