Przejdź do forum
TCOOP by strusiek!:...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] TCOOP by strusiek!:) ZAPRASZAM!!!! (10/100%)

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
450 Wyświetlenia
strusiek22
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback

Spoiler

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=300139

Wykres

Spoiler

http://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/PokerStars/players/strusiek22

Cześć
Nie wiem niestety jak zamieścić zdjęcie mojego wykresu, jakby któryś z miłych Panów mi powiedział byłabym wdzięczna, a tymczasem można sprawdzić moje wyniki samodzielnie ncik: strusiek22 :heart:

Chciałabym sprzedać udziały na TCOOPY:

TCOOP-01: $27 NL Hold'em [6-maks. gw. $750.000]
TCOOP-03: $215 NL Hold'em [Knockout], gw. $750.000
TCOOP-04: $55 NL Hold'em, gw. $300.000
TCOOP-06: $55 NL Hold'em [6-maks. Shootout,], gw. $100.000
TCOOP-07: $27+R NL Hold'em, gwar. $400.000 (125$)
TCOOP-10: $11+R NL Hold'em [3x-Turbo], gwar. $400.000 (110$)
TCOOP-13: $33 Saturday Speedway, gw. $150.000
TCOOP-15: $82 NL Hold'em [6-maks. Hyper-Turbo], gwar. $300.000
TCOOP-16: $320 NL Hold'em [Knockout], gw. $600.000
TCOOP-17: $109 NL Hold'em [1R1A], gw. $400.000 (309$)
TCOOP-19: $215 Sunday Supersonic - TCOOP Special [Hyper-Turbo]
Łacznei 1546x1.03=1600$
Zasady:
Sprzedaje max 90 % udziałów, gram przy sprzedaniu 75 %
KO do profitu
Pieniądze na P* nick strusiek22
Pobieram 15 % od profitu, 20 % w przypadku profitu powyżej 20k

Cegły:
2,5%-40$
5%-80$
10%-160$
20%-320$

Udziałowcy:
Strusiek22 10%

Można od razu wpłacać, tylko prosze podawać nicki jak inny na PS niż na forum, będę dopisywać w miarę możliwości:) :nh
Jakby się przypadkiem nie uzbierało to odeślę jeszcze przed pierwszym eventem X(

ZAPRASZAM!!!

8 odpowiedzi
strusiek22 Autor wątku
strusiek22
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

nieatrakcyjne ? :(

data założenia konta na PS ;)

strusiek22 Autor wątku
strusiek22
PokerStrategist

Czyli muszę odczekać rok, żebym mogła założyć stake'a?
niedorzeczne.

PLxxx
Elite Grinder

bardziej by ludzi odwazylo stwierdzenie ze zagrasz jesli cokolwiek sie sprzeda a nie min 75%

wtedy przynajmniej wiemy ze masz stack :P

uczniak
Legacy Member

Napisane przez strusiek22

Czyli muszę odczekać rok, żebym mogła założyć stake'a?
niedorzeczne.

Regulamin forum każe odczekać 3 miesiące. Moderator zaraz to zamknie i tak. sama napisalas w poscie "przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu"

brakujące informacje:

1. widoczny wykres
Poradniki (wstawianie obrazków, forumowe skróty, gdzie szukać pomocy i inne)

2. Brak pewności czy jesteś osobą za którą się podajesz
a) znane osoby na forum powinny potwierdzić twoją tożsamość
b)wykresy z hm/pt3/pt4

pozdrawiam

strusiek22 Autor wątku
strusiek22
PokerStrategist

To troche bez sensu, wykupiłam status, żeby móc stakowac i byc stakowaną a musze odczekać 3 miesiące, żebym mogła być stakowana, a jak sama kupowałam udziały to już było ok :rolleyes:

Tutaj wykres, jakby się ktoś jednak zdecydował :challenge
/

Skibcio
PokerStrategist

Witaj strusiek22,

Regulamin jest jasno określony. Na forum PokerStrategy.com swoje oferty mogą wystawiać użytkownicy ze statusem złotym, których "staż" przekroczył 3 miesiące. Z tego powodu muszę zamknąć Twoją ofertę.

Do inwestowania w innych graczy nie jest wymagany złoty status.

Ze swojej strony mogę potwierdzić tylko posty moich poprzedników. Początkowy okres w którym nie możesz wystawiać ofert ma na celu zapoznania się z pozostałymi użytkownikami.
Oferty osób z dużym stażem, biorących aktywny udział w rozmowach na forum, szczególnie tych dotyczących strategii pokerowych, cieszą się dużo większym zainteresowaniem. Musisz wyrobić sobie renomę na forum, jeśli oczekujesz naszego wsparcia.

Powodzenia w przyszłych ofertach,
Pozdrawiam.