Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.ja jak najbardziej ze swoich trzech % profitu odzysku zgadzam się na udział w jakim kol wiek turnieju, pozostałą część kwoty prześlij na p*
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Kiedy mozna liczyc na zwrot wkladow i kiedy bedziesz gral te turnieje za drobne?:)
możesz grać, a wkład wyślij
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
spoko, jutro bede na mieszkaniu to poodsylam $ a kiedy zagram dodatkowe turnieje dam znac
Napisane przez Kuubek
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Wartość paczki: 100%=5235$
Łącznie cashnięte: 4935,89$
niewykorzystane rebuye: 457,15$
Łącznie do zwrotu: 5393,04$1%=53.93$
Hahaha! mamy profit,
nie pobieram oczywiscie od takiego grubego profitu więc rozliczam całość![]()
Szczerze mówiąc to mogło być naprawdę grubo bo do ~100 left dochodzilem w kilku eventach a tam żarło już jak kurwie w deszcz, akcje typu AA<Aks gdzie koles trafiał flusha z flopa KK<AK w main evencie o 3 stack przy 200 left i takie tam. Za rok będzie lepiej mam nadzieje!
![]()
Spoiler
koczwi: 10%
radzio: 10%
rebus: 5%
Rakietman: 2%
sudokumistrz: 7%
viperish: 3%
Cykor: 2%
Odompl: 15%
lukich1908: 3%
Cichygrzmot: 2%
derus: 3%
wiktor892: 1%
Pakus1: 1%
bakssss86: 1%
piecykowy: 1%
wronaluk: 1% :diamond:krzysiekmiszcz: 2%
asiarat: 1%
kosciasty: 1%
p9rzemek: 1%
czarnebloto: 6%
maak0 2%
![]()
wszystkim odeslalem bez zabaw w bigi 109 za profit bo za duzo byloby odsylania groszy w przypadku jakichs mincashy
dzieki za inwestycje i polecam sie na przyszlosc
Dzięki za współpracę