Przejdź do forum
Szp4Q 17.04.12 38MT...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Szp4Q 17.04.12 38MTT [sold]

43 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,464 Wyświetlenia
andresix
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Ponownie 5% :challenge

I takie granie mi się podoba ; :D

Resztę odeślij tą samą drogą (P*)

Pozdro

:nh

Odpowiedz
Cytat
ferdynandbalon
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
standardowe 10%

Odpowiedz
Cytat
mouse91
Oldschool Grinder

jak cegły będą podobne i jeszcze coś jest to też mogę wziąć 20% jak już nie ma partycji to msa991

Odpowiedz
Cytat