Przejdź do forum
Sunday Mtt low 17.0...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Sunday Mtt low 17.07 Bobosz

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
992 Wyświetlenia
bobosz

Witam !!

Feedback

Na początek troche o mnie:

W pokera gram od 3lat lecz dopiero od stycznia tego roku zacząłem interesować sie strategiami itd. Wczesniej przeczytałem "Harringtona o Hold'em" i myślałem ze to wystaczy, nie przestrzegałem bankroll managment'u i grałem jak chciałem. Kapitał startowy przegrałem po kilku dniach. Grałem dużo live w moim miescie - takie małe podziemie pokerowe. I po kilku sukcesach w mtt online i szybkim straceniu tego co wygrałem (zajmowało mi to do tygodnia) powiedziałem sobie stop !

Przeczytałem podstawowe artykuly na PokerStrategy i zacząłem powolutku budować rolla od NL2 i tak przeszedłem do NL10 lecz gry cash nie są tym co lubie najbardziej. Grając cash zacząłem robic pojedyncze shoty do turniejów z wpisowym 11$. W koncu udało sie wygrać pierwszą powaniejsza kwote ~900$ + jackpot (~250$) za najwyzszy cash poniewaz był to Turniej Daily A i B na FTP. I tak zacząłem grać tylko MTT za 11$, na nastepny wynik czekałem pare dni i tym razem wpadło ok. ~1,7k. + kilka mniejszych turniejów - dzieki tym wygranym zainwestowałem w nowy komputer i dwa monitory 20 LCD. Niestety nie zdarzyłem wypłacic i podzielic rolla bo wypłacanie zostało opóźnione, czekałem 3 tygodnie aż w koncu FTP została zabrana licencja i blisko ~6,5k$ zamrożonych. W tym momencie niestety nie mam środków na gre ze wzgledu że nie pracuje - jestem dopiero po maturze i od października zaczynam studia wiec poker był jedynym moim źródłem pieniedzy. Niżej dodam kilka wykresów oraz zdjęć.

Konto którym grałem od początku na pokerstars, końcówka mocny spadek poniewaz grałem satelity do turniejów live oraz dwa turnieje sponsorowane były przez Artura Waska (2x sunday milion) :

Wyniki na FTP:

Uploaded with ImageShack.us

Miejsce w którym gram :

Uploaded with ImageShack.us

STAKING

W tej chwili nie posiadam śroków do gry wiec prosze o 100% wkład śroków. Z wszystkich turniejów bede wysłał SR i bedziemy mogli je wspolnie przeanalizować podam również nick skype i podczas sesji bedziemy mogli wspólnie rozmawiac.
Z wygranych oddam 90% a te 10% przeznacze na odbudowe własnego rolla. Oczywiscie jesli bedzie taka potrzeba wysle skan dowodu itp. Jesli jestes zainteresowany/a prosze pisać

Poniżej przedstawiam niedzielny harmonogram który chciałbym zagrac:

Jeżeli ktoś nie chciałby inwestować we wszystkie turnieje jak najbardziej możliwe jest inwestowanei w pojedyncze.

18:00
The bigger 50k GTD 22$
18:15
Deep Stack 5k GTD 11$
18:30
Turbo 20k GTD 11$
19:00
15k GTD 22$
19:30
Sunday Storm 200k GTD 11$
20:00
The Bigger 100k GTD 11$
20:15
1r1a 35k gtd 22$+20$(r)+20$(A)=62$
21:00
-Big Antes 360cap 5k GTD 22$
-Turbo 20k GTD 5$

TOTAL : 177$

Czekam na poważne oferty !
Pozrawiam

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

7 odpowiedzi
Wojaq

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Ja oczywiście musiałem ominąć najważniejsze zdanie, jak ma wyglądać wypłata przy scashowaniu :/

Jeszcze trochę się zastanowię i dam znać. Ale w razie czego możesz mi 20% zarezerwować.

Countit

no powiedzmy za te BI 177$ urwiesz cos za 100$, to wtedy 10$ dla ciebie?

wyjaśnił wszystko:

Z wygranych oddam 90% a te 10% przeznacze na odbudowe własnego rolla.

czyli wygra 1K to 900 dla ciebie a 100 dla niego

bobosz Autor wątku
bobosz

tak jak kolega wyzej napisał 90% wygranej zwracam osobie lub osobom inwestujacym a 10 % całkowitej wygranej biore dla siebie

@EDIT:

Jesli ugram 200$ to wtedy z 23$(które są profitem) biorę 10%. Troche sie pomotało, poniewaz źle opisałem to ale mam nadzieje ze juz wszystko jest zrozumiałe, jesli beda jeszcze jakies pytania to prosze pisać.

POzdro

Kemor

Countit chcial zapytac co jesli wygrasz mniej niz zainwestowal .... czyli inwestuje $177 ty wygrywasz $100 jak to jest dzielone ..... na chlopski rozum to oddajesz mu 100% czyli $100 a nie $90 dla niego i $10 dla ciebie

Kaeresen

Moim zdaniem w przypadku takiego typu dealu 10% dla horse'a powinno liczyć się tylko w przypadku osiągnięcia profitu z sesji. Wydaje mi się to jedynym logicznym rozwiązaniem w tej sytuacji.

bobosz Autor wątku
bobosz

Witam,

Jesli dziś do 16.00 nie zostanie wykupiony całość lub 80% to niestety bede zmuszony wycodać staking. Chyba że ktoś wykupi 100% pojedynczego turnieju.

EDIT :

Staking NIEAKTUALNy

Pozdrawiam