Przejdź do forum
Sunday d2vio [50%le...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sunday d2vio [50%left]

2 Posty
2 Użytkownicy
6 Reakcje
666 Wyświetlenia
d2vio

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=245982&hilight=d2vio

witam , chciałbym sprzedać 50% udziałów.
Cut 15% od profitu (over 15k 20%)

PokerStars
SundayMillion 215
SundayWarmUp 215
bigger109
hotter75
hotter55
Titan
SundayMaster 162,5

suma 831,5
5%-41,60
10%-83,15

Udziały:

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
naturehol

Napisane przez d2vio
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=245982&hilight=d2vio

witam , chciałbym sprzedać 50% udziałów.
Cut 15% od profitu (over 15k 20%)

Udziały:

Udziały z profitu lifetime? :D biere wszystko :D

Odpowiedz
Cytat