Przejdź do forum
Sunday 10.11 [sold]

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sunday 10.11 [sold]

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
327 Wyświetlenia
d2vio
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback d2vio

witam , przedstawiam swoją ofertę na niedziele . Sam biore 40%. . Zapraszam :fdrink

Oferta:

Wyniki:

Najniższa cegła 2,5%

udzialowcy:
numberone - 25% ?
mixus- 10% ?
pawcio - 10% ?
rebus - 5%?
cichosza- 10% ?

:heart: Railing w czasie przerw.
:heart: $ za cegły proszę przysyłać na P* eStfu mam konta również na MB i Nettku także , jeżeli ktoś chce puścić tam to też nie ma problemu.
:heart: Gram jeśli sprzedam całość.
:heart: Cut od profitu 17%
:heart: Pierwszeństwo mają stali inwestorzy i zastrzegam sobie prawo do ostatecznego zdecydowania komu przypadną udziały.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Cichosza
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
polane.
GL :sdrink

Odpowiedz
Cytat

oddasz 1% ??

Odpowiedz
Cytat

biere, i poleje za to i za ostatni stejk dopłate jak odpale jakąś sesje ;p

Odpowiedz
Cytat
prawiczek
PokerStrategist

jak ktoś zrezygnuje to przelałbym za 2,5%

Odpowiedz
Cytat
d2vio Autor wątku
d2vio
Elite Grinder

215ipoker - 500$

You finished the tournament in 283rd place. A USD 39.23 award has been credited to your Real Money account.
You have also received USD 15.00 in Knockout Bounties for this tournament. You won bounties for the following players: dstars14, FearToxin90, Oddla

500+ 55-22,5-30(jedenribajwiecej w 30+r dostalem sakalcika zaraz na samym poczatku) = 502,5$

1% 5,025
2,50% 12,5625
5% 25,125
7,50% 37,6875
10% 50,25
15% 75,375
25% 125,625

Ogólnie bieda , znów dosyć pechowo się skonczylo w SWU mimo niezlego stacka , tak samo b55 zaraz przed wejsciem do itmu : | . Na ipokerze druga niedziela deepek w 215 , ale collerek , takze nie dalo sie nic wiecej zrobic .
W 109 na ipokerze byl fajny stack ale tez zaraz przed wejsciem do itmu jakies chore spoty dostalem .

Moze za tydzien bedzie lepiej :fdrink

Odpowiedz
Cytat