Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Stt 30os ONGAME

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
419 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

feedback : feedback bujokst

wyniki z ostatnich 2 miesiecy : / (nick cmon bitches z ONGAME)
do tego na ftp nick tyszanin71

Witam , jest to moj pierwszy staking na forum, takze chcialbym go zrobic z mysla o jak najlepszych warunkach dla stakerow.( ewentualne uwagi i sugestie mile widziane;) )

Oferta obejmuje 3000 sitow za 5 , 10 i 20s turobo 30os. ( max 35 dni)
Profit dzielimy 50-50, rake i pkt dla mnie w calosci.
Kase wysylac na mb (pm) po sprzedaniu sie calosci.

roll : 2500

cegly :
5% -125
10%-250
...

udzialowcy :
ja - 10%

5 odpowiedzi
Kemor
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

po co ci stacking z w miare dobrymi wynikami ?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wydawalem wiecej niz zarabialem:)

herekPL
PokerStrategist

daj rb albo inny podzial wygranych

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.ok to rake czyli punkty na ongame doliczam do profitu

Certh
Oldschool Grinder

Cześć.

Niestety regulamin Staking Forum mówi wyraźnie:

• Tylko użytkownicy z minimum 3 miesięcznym stażem mogą tworzyć oferty stakowania.

Do spełnienia tego punktu brakuje Ci jeszcze prawie dwóch miesięcy stażu.

W związku z tym zmuszony jestem zamknąć powyższą ofertę

Pozdrawiam.