Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Wszystko o sobie pisałem z siedemset razy, także od razu konkrety.
Jakaś inteligentna persona ze Starsów w końcu poszła po rozum do głowy i w majorsie 5cd zaszły dość istotne zmiany, bi został obniżony z 215 do 82$ oraz odrobinę zmieniła się struktura wypłat. Poskutkowało to tym, że zamiast 10, przychodzi na nie po 40-50 osób, generując całkiem przyzwoite pule i przynajmniej 9 miejsc płatnych. NIe ma więc na co czekać, napierdalamy. Dla zwiększenia atrakcyjności dorzucam kilka 22$, dla buforu bezpieczeństwa standardowo dorzucam 22$ od siebie w razie minusa gratis.
Warunki:
feedback
gramy 5 card draw 4x82$ + 10x22$
solid rail + join na życzenie w standardzie
cut 20/80
w razie końcowego rolla poniżej 40% gram 22$ za swoje z profitem dla inwestorów
czas: do około połowy stycznia, może się odrobinę przedłużyć w związku z pracą, update na bieżąco
wpłaty na * - Piondis, tu także dostępne wszystkie wyniki
Cegły:
100% - 550$
10% - 55$
5% - 27.5$ (najmniejsza)
Inwestorzy:
ja - 35% paid
sojowyjarz - 2,5% paid
micnow9545 - 10% paid
Radi777 - 10% paid
AABurzaAA - 10% paid
EDEK437 - 12,5% - paid