Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam!
Ofertę wystawiam na próbę aby zapoznać się czy jest popyt na takie turnieje. Jak wiecie jestem znanym graczem, wygrałem min pakiet na EPT pokonując wielu świetnych polskich graczy po drodze. Zamieszczam statystyki z sharka (prawdopodobnie nie uwzględniają turniejów vip w których miałem bardzo dobre wyniki):

By stanko111 at 2012-09-10
Sprzedaję pakiet na 3 daily sesje,bez żadnego MU!!!

By stanko111 at 2012-09-11
cena pakietu 3x 402=1206 zaokrąglam do 1200 (rozliczymypo zakończeniu)
Moje wyniki w turniejach z niskim wpisowym:

By stanko111 at 2012-09-10
Zasady:
-sprzedaję 100% udziałów, gram jak sprzedam calość
-pobieram 20% od profitu
30% przy proficie ponad 10k
35% przy proficie ponad 20k
w przypadku braku profitu kasa najpierw idzie do inwestorów
-W przypadku gdy wykorzystam wszystkie rebuye jakie wliczyłem w koszt stackingu, dodatkowe pokrywam z własnej kieszeni i turniej normalnie wliczam do stackingu
- wszystkie KO oraz niewykorzystane rebuye ida do profitu (swoją drogą kto wie gdzie można sprawdzić ile rebuyow się wykorzystało?)
-Zastrzegam sobie prawo do niezagrania turnieju/turniejów.W przypadku nie rozegrania turnieju niewykorzystany bi wliczany jest do profitu
-proszę o przelewanie pieniędzy na nick: stanko111 na Pokerstars
-jeżeli będzie zainteresowanie będę wrzucał podobne oferty
Ceny cegiełek :
1% 12$
5% 60$
10% 120$
25% 300$
Udziałowcy:
Przy nickach graczy którzy wpłacą pieniądze, dopiszę (zapłacone), w przypadku nie sprzedania wystarczającej ilości udziałów pieniądze odsylam jutro.