Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.no i gdzie ten wykres ? kindek ty sobie zarty stroisz ? Naprawde myslisz ze ktos ci wysle chociazby dolara ? Dawaj wykres. Ja potwierdze twoja tozsamosc . Selfie z dowodem osobistym przy twarzy w czasie rzeczywistym . Potem moj prawnik zajmie sie umowa. I lecisz z tym grindem. A nie bawisz sie w ciuciubabke .
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Definitywnie odradzam. Kindek ma zapewne wiele problemów ale obstawiam, że poker należy do TOP 3.

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.kindek ! Mimo tych wszytskich pociskow w twoja strone ja wciaz ufam ze oferta bedzie ev + . Tylko daj ten wykres szybko ! Wtedy ustalimy co i jak
Pamietaj ze w ciebie wierze ! A hejterami sie nie przejmuj .
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Nieaktualne , znalazł się inwestor na 100% poza forum
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.ty zdrajco ! To ja ci tyle czasu poswiecilem a ty mi takie cos ? A tak wgle to za co cie ze smarta wyjebali ?
Mialem nadzieje ze jeszcze troche potrolujemy bo chyba nie myslales ze przelabym ci jakies pieniadze
Ze SmartSpinem rozwiązałem umowę za porozumieniem stron.