Przejdź do forum
Staking MTT (P*) - ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Staking MTT (P*) - d3ment0r - 1000 MTT [100/100 %] - SOLD

68 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
4,561 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Ok.
Widzę zdecydowaną większość za opcją przenosiny na WH.
Tak więc przenosimy tego rolla na WH, z tym że zrobię to dopiero po powrocie z Pardubic - teraz i tak to już nie będzie miało sensu, bo do piątku zagram max 2 sesje.

Także będę dawał znać na bieżąco.

WML. :sdrink

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

1000MTT - d3ment0r (PokerStars)

Zapytanko do inwestorów.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Podsumowanie całego stakingu i rozliczenie :

1780 $ - startowy kapitał po przeniesieniu rolla z William Hill.

:diamond: koszt 1 sesji - 520,64 $ + 44 $ (koszt challenga) = 564,64 $
:diamond: koszt 2 sesji - 520,64 $ + 35 $ (koszt challenga) = 555,64 $
:diamond: koszt 3 sesji - 520,64 $ + 55 $ (koszt challenga) = 575,64 $

Total koszt trzech sesji : 1695,92 $
Do zwrotów poza grą pozostało : 1780 $ - 1695,92 $ = 84,08 $

:club: Scashowane w pierwszej sesji : 317,91 $
:club: Scashowane w drugiej sesji : 1562,14 $
:club: Scashowane w trzeciej sesji : 1149,81 $

Total scashowane w trzech sesjach : 3029,86 $

WYNIK całego stakingu : 3029,86 $ + 84,08 $ = 3113,94 $

Spoiler

Więc na szybko - od początku. Przypomnę że oferta na starcie wyceniona była na 3500$. Po zjeździe o ok.50 % rolla, postanowiłem się przenieść z PokerStars na WH, w celu zmniejszenia wariancji i ze względu na poziom, który na Ipokerze jest zdecydowanie niski. Jednak po paru tygodniach doszliśmy do wniosku, że nie ma sensu gra na WH chociażby ze względu na ubogi dzienny schedule i nastąpiły przenosiny na "mój" room, na którym w trzy sesje udało się zarobić ponad 1,3k $ ( :f_love: ) i zniwelować straty i roi niemal do zera.

Jeszcze raz przepraszam inwestorów, za długi czas oczekiwania. Patrząc na to dziś, mimo wszystko żałuję przeniesienia rolla z PokerStars na WH, gdyż widzę, że moja gra na PokerStars zdecydowanie się zmieniła na lepsze, o czym świadczą chociażby pierwsze shipy na swoim bankrollu na Starsach.

Szczerze mówiąc, pomyślę chyba jeszcze raz o longtermowym stakingu na Starsach, gdyż teraz wiem, że ma to o wiele większe szanse powodzenia niż jeszcze 3-4 miesiące temu. Mam nadzieję, że ewentualna oferta by się sprzedała - w końcu w longtermach jest chyba największe value. :f_rolleyes: _pleased:

Tyle słowem podsumowania. _thumbsup:

Zwroty :

100 % - 3113,94 $ --> ~ 3114 $

Tak więc :

5 % - d3ment0r --> zwrot : 155,7 $ _thumbsup:
25 % - N4kai --> zwrot : 778,5 $ _thumbsup:
15 % - arcymaster --> zwrot : 467,1 $ _thumbsup:
10 % - SlaybackShark --> zwrot : 311,4 $ _thumbsup:
5 % - maak0 --> zwrot : 155,7 $ _thumbsup:
3 % - Tinchy92 --> zwrot : 93,42 $ _thumbsup:
5 % - Skolek --> zwrot : 155,7 $ _thumbsup:
2 % - queristo --> zwrot : 62,28 $ _thumbsup:
5 % - wlod4000 --> zwrot : 155,7 $ _thumbsup:
5 % - mira901 --> zwrot : 155,7 $ _thumbsup:
1 % - Mocnym --> zwrot : 31,14 $ _thumbsup:
3 % - trzysiek --> zwrot : 93,42 $
3 % - derus --> zwrot : 93,42 $ _thumbsup:
2 % - morituri --> zwrot : 62,28 $ _thumbsup:
1 % - sitar666 --> zwrot : 31,14 $ _thumbsup:
10 % - mouse91 --> zwrot : 311,4 $ _thumbsup:

-----------------------------------------------------------------------------

Oznaczyłem osoby, które już otrzymały zwroty. Resztę proszę o nicki i drogę transferu powrotnego.

Odpowiedz
Cytat
sitar666
Oldschool Grinder

P* sitar6
lub 888poker sitar777

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe
Oldschool Grinder

pomyśl o jakimś longtermie, wziąłbym z 5-10% w zaleznosci od kwoty bazowej.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez GibkiJoe

pomyśl o jakimś longtermie, wziąłbym z 5-10% w zaleznosci od kwoty bazowej.

Mówisz o starsach?

Odpowiedz
Cytat
pfolus
Oldschool Grinder

gdybyś zrobił longterma na party/ongame/krzakach wziąłbym 50%+ od ręki :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez pfolus
gdybyś zrobił longterma na party/ongame/krzakach wziąłbym 50%+ od ręki :)

Mam jeszcze 3 dni złota na forum, więc coś na pewno wystawię. ;)

Z tym że na krzaki, to musiałby to być jakiś longterm z większym kapitałem startowym niż np na PokerStars.
Do przemyślenia.... :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat