Przejdź do forum
Staking Hyper-turbo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Staking Hyper-turbo dwudniowy

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
274 Wyświetlenia
Thebestmanofpoker
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam to jest mój drugi staking. Wyniki każdy sobie moze sprawdzic wpisujac GoldManKG w wyszukiwarce. Mam zamiar rozegrac narazie tylko pare turnieji, nie wiem czy dam rade sprzedac wszytkie 100% udziałów które mam zamoar sprzedać. Oto lista turnieji:

feedback

Wariancja w tych turniejach jest OGROMNA wiec sami wiecie jak to moze wygladac...

Sesje rozegram dzisiaj wieczorem
Pobieram 10% z ewentualnego profitu, 20% jesli profit wyniesie powyzej 1000$
Pieniądze proszę wpłacać z chwilą rezerwacji udziałów
Sesję rozgrywam gdy sprzedam całe 100% jeśli sie nie uda wszystko rzecz jasna zwracam inwestorom
Pieniądze prosze przesyłąc na GoldManKG w avatarze karty 72off :D :D
Proszę napisać przynajmniej pierwsza i ostatnią litere nicku z jakiego będziecie wysyłać pięniądze

Rezerwacje [0/100]:

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

ciekawy feedback.. gl

Odpowiedz
Cytat