.
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Strasznie duzo mowisz jak na kogos kto ma tak malo do powiedzenia. No szkoda, ze nie podzieliles sie swoimi przemysleniami wczesniej, bo na pewno wszyscy mieliby je tak samo w dupie jak i teraz. Dla mnie ta oferta nie byla absolutnie podejrzana i jesli to wał to bede naprawde wspolczul inwestorom. Gosc mial juz 4 stejki za soba, wszystkie na plus, teraz gra na roomie, ktory nie trackuje handow, wiec i wykresow nie przedstawil, ale nie sa one tak istotne jesli sie zna danego gracza. Ja co prawda nigdy go nie stakowalem, ale mialem (watpliwa) przyjemnosc grania z nim na z100 w zeszlym roku i co moge powiedziec- jeden z lepszych graczy w poolu, a z Polski najlepszy. Nie robilbym z tego na tym etapie afery, bo kazdy jest inny i moze po prostu on ma inna etyke pracy i np. w ogole sie wtedy wylacza od wchodzenia na forum, ale z mojej perspektywy jest to dziwne i malo empatyczne, bo to kosztuje zaledwie minute-dwie, a gdzies tam sa ludzie, ktorzy moga sie niepokoic o swoj (niemaly) hajs, no ale tak jak mowie, moze on to inaczej widzi, moze ma swoje powody, a moze poszedl wal na gruby hajs. Mnie tylko dziwi jedna rzecz (poza cisza autora w watku)- skoro staking mial byc rozegrany na GG, to dlaczego ostatnio widzialem go na zoomie starsowym