Przejdź do forum
Staking by Danny an...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Staking by Danny and 7OKER

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,132 Wyświetlenia
Danny177

Witam

Oto nasza oferta stakingowa:

Gry:

-No Limit: $0.25/$0.5 - $2/$4 (wszystkie rodzaje stolików)
-Fixed Limit: $2/$4 - $10/$20 (wszystkie rodzaje stolików)
-Sit'n'Go: $11+ (od 9 do 180 osobowych)
-MTT: $11+ (wykupujemy 10-20% udziału w sesjach)

Platformy:

Bez znaczenia, jednak jeśli chodzi o transfery to dotyczy to ograniczonej liczby platform, oraz MB i Neteller.

Główne warunki:

-min. 100k rąk przy grach cash/ min. 500 gier przy SnG 9-10os./ min. 1500 gier przy SnG 45os.+
-dobre wyniki na podstawie 50k rąk
-wysyłanie 2-3 razy w tygodniu hand history w celu dostępu do wyników oraz kontroli i wyciąganiu konsekwencji w przypadku krytycznych błędów (w razie jakby występowały)
-screen shoty z cashiera 1-2 razy w tygodniu

Dodatkowe:

-opcjonalnie sporządzenie umowy pożyczki w celach zabezpieczenia środków
-możliwość zastosowania wypłat transzowych od gracza (np. 4x, co 50k rozdań w przypadku stakingu na 200k rozdań)
-w przypadku chęci przedłużenia stakingu, należy do zgłosić najpóźniej tydzień przed końcem okresu stakowania - w przeciwnym razie przedłużenie nie będzie możliwe

Zainteresowanych prosimy o kontakt tutaj, albo na priv.

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

2 odpowiedzi
7OKER

Potwierdzam wszystko to co Danny napisał wyżej.

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

arianik

odezwijcie się proszę na skype: r.wronski