Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
HellO HellO...
Chciałbym poraz kolejny wystawić swoją oferte Stackingową. Oferte wystawiam z wielu powodów, ale z całą pewnością wszystkie spowodowowane moimi wyborami. Nie powiem, że to już ostatnia moja oferta, bo tak mówiłem ostatnio, ale napewno będe je wystawiał do czasu osiągnięcia odpowiedniego BR'a. Warunki Stackingu przedstawiam poniżej:
Tryb: NL25++ (jeżeli wyrobie 40BI na NL25, chciałbym zrobić shota na NL50)
Czas: Start: 3.10 Koniec: 1.11
Podział:50/50 (Profit+RB) Cały rb pokrywa ew. straty
Platforma: PokerStars.
Railing: Codziennie z wynikami na moim blogu.
Chciałbym zacząć z min. 50BI 1250$. Cegiełki od 10%
Wpłaty na PS: EffOrt100% bądź MB: RetireD2019@gmail.com
Do feedbacku należy zdecydowanie dodać cztery wcześniejsze podejścia stackingu które wyglądały następująco:
- Pierwszy: zoobrazuje wam post Yac'a na feedback - RetireD
- Drugi: był BreakEven na NL50 - Stacking na 0 dla Inwestorów.
- Trzeci: to początkowy start na NL25 dzięki czemu po ugraniu 20BI mogłem wskoczyć na NL50 gdzie zostałem zdominowany i poraz kolejny Stacking był praktycznie breakeven z minimalnym jednak zyskiem dla inwestorów.
- Czwarty: tutaj było już 100% gry na NL25 gdzie udało się wypracować 660$ profitu przy 44k.
Life's GOOD *Stacking Madness tutaj były prowadzone relacje ze stackingu drugiego, trzeciego i czwartego a pozatym myśle, że blog także może posłużyć jako feedback mojej osoby. Kim jestem, jakie mam podejście, czego oczekuje, a poza tym wszystkim to jeszcze wykresy:
Oczywiście poza tymi wszystkimi informacjami, jestem wstanie udzielić na forum wszystkich innych informacji potrzebnych do weryfikacji mojej osoby, jak również dogadać się w sprawie warunków stackingu - tak więc zapraszam :nh
Inwestorzy:
kubabe - 50%
Mienso24 - 10%
kloose - 20%
Z poza forum - 20%