Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
aha, jakby co to squezee z j4s nie pamiętam, choć zdarza mi się squezowac na pierwszych poziomach blindów ręce typu Ax albo KJ bo reward z tego jest wysoki, a gracze odbierają takie zagrania bardzo tight i kontynuują już z tylko top rangem.
z 34o push to był spot kiedy z sb za 20bb pushowałem na cal42688, był to mój pierwszy push na niego na tym stole jeśli dobrze pamiętam i tak jak ja wiem, że on jest agresywny i że stealuje z CO ~50% tak on raczej średnio zdaje sobie sprawe z tego, że aż tak bardzo go exploituje, pewnie niedługo ta ansza dynamika "wyjdzie" i dojdzie do pare absurdalnych calli, ale jak na razie wszystkiego pilnuje i jest ok. Do tego spota dołączył się bb na 10bb, któremu oczywiście śmiało możemy przypisać tight range i z tego co pamiętam to pokazał coś mocnego. AQo ? Pierwszego 3beta AI na cal42688 chciałem wykonać luźno by za każdym kolejnym razem mieć value z tego zagrania, ale wrzucac już mu tylko range, który dobrze na niego gra. I faktycznie wrzucałem, ale mnie nie callnał jeszcze, nie wiem jak daleko poszerzy się jego calling range, on na pewno wie, że coś jest nie tak tylko pytanie, jak daleko sie posunie.