Witajcie, gram juz w pokera od ponad roku, z dobrymi wynikami (+3k na starsach) (+4k na pkr) lecz z prywatnych przyczyn czesto musialem dokonywac wyplat, az w koncu przyszedl downswing i reszta pieniedzy poszla sie j.... Jezeli ktokolwiek byl by zainteresowany stackingiem mnie, prosil bym o wyslanie do mnie prywatnej wiadomosci. tam jbc wiecej info. Dzieki i pozdrawiam
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Nie ma zainteresowanych osob? Tu nie chodzi o duze pieniadze, ja moge tluc nawet microsy jak bedzie trzeba..
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
przykro mi
mimo, że oferta wydaje się bardzo atrakcyjna muszę wycofać swoje udziały
powodzenia jednak. myślę, że inwestorzy się szybko znajdą
przedstawione wyniki, warunki wpłaty, spłaty oraz podział zysków jest profesjonalnie dopracowany
dobre wrażenie robi też atrakcyjne wizualne przedstawienie oferty oraz motywacja, którą widać w twoich słowach
pozdrawiam
Nie masz feedbacku , ani jednego wykresu - kompletnie nic.
Po za tym , że napisałeś , że w pokera grasz ponad rok , i downswing zakończył twoją karierę nie wiemy nic ...
Tak raczej nie znajdziesz zainteresowania
Nie napisałeś co chcesz grać , ile czasu , jakie kwoty wchodzą w grę , i liczysz na to że ktoś do Ciebie napisze z propozycją ??
Troszkę pomyliłeś kolejność.
Cześć incasent!
Od razu widać, że nie zapoznałeś się z regulaminem działu. Proszę dołączyć wszystkie niezbędne elementy i poprawić ofertę.
Pozdrawiam.
Napisane przez galer
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Cześć incasent!
Od razu widać, że nie zapoznałeś się z regulaminem działu. Proszę dołączyć wszystkie niezbędne elementy i poprawić ofertę.
Pozdrawiam.
????
Jak mogę poprawić cudza ofertę ??
Mistrzu, naucz sie czytac prosze: ,,prosil bym o wyslanie do mnie prywatnej wiadomosci. tam jbc wiecej info." Jezeli nie potrafisz czytac, badz nie czytasz do konca, prosze, nie nabijaj sobie postow na forum dzieki czesc
Pozatym, ten post mial na celu znalezienie osoby, z ktora mogl bym dogadac sie poza forum. To nie jest oferta typu 5000sng 6$ gdzie trzeba wylozyc xxxx kasy. Jak juz napisalem, tu chodzi o ,,smieszne" pieniadze dla wielu osob. Ale jak juz mowilem, zainteresowana osoba poprostu moze mi wyslac wiadomosc, iz jest ,,zainteresowana" czy co kolwiek i wtedy moge omowic szczegoly tak?
Napisane przez Piotr1993
Pozatym, ten post mial na celu znalezienie osoby, z ktora mogl bym dogadac sie poza forum. To nie jest oferta typu 5000sng 6$ gdzie trzeba wylozyc xxxx kasy. Jak juz napisalem, tu chodzi o ,,smieszne" pieniadze dla wielu osob. Ale jak juz mowilem, zainteresowana osoba poprostu moze mi wyslac wiadomosc, iz jest ,,zainteresowana" czy co kolwiek i wtedy moge omowic szczegoly tak?
tylko jak ktoś może sięzainteresowac jak nic nie wie.
To w stylu ogłoszenia. Sprzedam samochód. Zainteresowanych prosze dwonić na nr... i nie podane co to za samochód nawet
Napisane przez incasent
Napisane przez galer
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Cześć incasent!
Pozdrawiam.
????
Jak mogę poprawić cudza ofertę ??
![]()
hahaha uups
jasne, sorry źle spojrzałem
Piotr1993, oferta ma być przedstawiona zgodnie z regulaminem działu. Popraw ją, albo temat zostanie zamknięty.
Co do gier przezemnie preferowanych sa to mtt / sng
dziennie jestem w stanie grac 8h+
profit inwestorow to 60/40
moge zaczac micro stakes, w zaleznosci od chetnych
Piotr1993, mimo mojej prośby widać, że nie zapoznałeś się z regulaminem działu Staking. Brak w Twojej ofercie elementów, o których wyraźnie mówią podpunkty.
Tak jak pisałem, temat zamykam.