Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Stacking

14 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
518 Wyświetlenia

Witajcie, gram juz w pokera od ponad roku, z dobrymi wynikami (+3k na starsach) (+4k na pkr) lecz z prywatnych przyczyn czesto musialem dokonywac wyplat, az w koncu przyszedl downswing i reszta pieniedzy poszla sie j.... Jezeli ktokolwiek byl by zainteresowany stackingiem mnie, prosil bym o wyslanie do mnie prywatnej wiadomosci. tam jbc wiecej info. Dzieki i pozdrawiam

13 odpowiedzi
lukich1908

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
:evil:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Prosil bym o brak bez sensownych komentarzy

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie ma zainteresowanych osob? Tu nie chodzi o duze pieniadze, ja moge tluc nawet microsy jak bedzie trzeba..

KudlatyPL

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

przykro mi
mimo, że oferta wydaje się bardzo atrakcyjna muszę wycofać swoje udziały
powodzenia jednak. myślę, że inwestorzy się szybko znajdą :)
przedstawione wyniki, warunki wpłaty, spłaty oraz podział zysków jest profesjonalnie dopracowany
dobre wrażenie robi też atrakcyjne wizualne przedstawienie oferty oraz motywacja, którą widać w twoich słowach :)
pozdrawiam

incasent

Nie masz feedbacku , ani jednego wykresu - kompletnie nic.
Po za tym , że napisałeś , że w pokera grasz ponad rok , i downswing zakończył twoją karierę nie wiemy nic ...

Tak raczej nie znajdziesz zainteresowania ;)

Nie napisałeś co chcesz grać , ile czasu , jakie kwoty wchodzą w grę , i liczysz na to że ktoś do Ciebie napisze z propozycją ??

Troszkę pomyliłeś kolejność.

galer

Cześć incasent!

Od razu widać, że nie zapoznałeś się z regulaminem działu. Proszę dołączyć wszystkie niezbędne elementy i poprawić ofertę.

Pozdrawiam.

incasent

Napisane przez galer

Cześć incasent!

Od razu widać, że nie zapoznałeś się z regulaminem działu. Proszę dołączyć wszystkie niezbędne elementy i poprawić ofertę.

Pozdrawiam.

????

Jak mogę poprawić cudza ofertę ?? :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mistrzu, naucz sie czytac prosze: ,,prosil bym o wyslanie do mnie prywatnej wiadomosci. tam jbc wiecej info." Jezeli nie potrafisz czytac, badz nie czytasz do konca, prosze, nie nabijaj sobie postow na forum dzieki czesc

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Pozatym, ten post mial na celu znalezienie osoby, z ktora mogl bym dogadac sie poza forum. To nie jest oferta typu 5000sng 6$ gdzie trzeba wylozyc xxxx kasy. Jak juz napisalem, tu chodzi o ,,smieszne" pieniadze dla wielu osob. Ale jak juz mowilem, zainteresowana osoba poprostu moze mi wyslac wiadomosc, iz jest ,,zainteresowana" czy co kolwiek i wtedy moge omowic szczegoly tak?

musashi87

Napisane przez Piotr1993
Pozatym, ten post mial na celu znalezienie osoby, z ktora mogl bym dogadac sie poza forum. To nie jest oferta typu 5000sng 6$ gdzie trzeba wylozyc xxxx kasy. Jak juz napisalem, tu chodzi o ,,smieszne" pieniadze dla wielu osob. Ale jak juz mowilem, zainteresowana osoba poprostu moze mi wyslac wiadomosc, iz jest ,,zainteresowana" czy co kolwiek i wtedy moge omowic szczegoly tak?

tylko jak ktoś może sięzainteresowac jak nic nie wie.

To w stylu ogłoszenia. Sprzedam samochód. Zainteresowanych prosze dwonić na nr... i nie podane co to za samochód nawet :ayfkm:

galer

Napisane przez incasent

Napisane przez galer

Cześć incasent!

Pozdrawiam.

????

Jak mogę poprawić cudza ofertę ?? :P

hahaha uups :D jasne, sorry źle spojrzałem

Piotr1993, oferta ma być przedstawiona zgodnie z regulaminem działu. Popraw ją, albo temat zostanie zamknięty.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Co do gier przezemnie preferowanych sa to mtt / sng
dziennie jestem w stanie grac 8h+
profit inwestorow to 60/40
moge zaczac micro stakes, w zaleznosci od chetnych

galer

Piotr1993, mimo mojej prośby widać, że nie zapoznałeś się z regulaminem działu Staking. Brak w Twojej ofercie elementów, o których wyraźnie mówią podpunkty.

Tak jak pisałem, temat zamykam.