Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Stacking

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
611 Wyświetlenia
aimar23

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=219737

Witam wszystkich potencjalnych inwestorów jak i całą resztę pokerowych graczy.
W pokera gram od 2 lat. Głównie są to turnieje SNG, bardzo często również grywam Headsup-y Knockout.
Znalazłem się w dziale stackingu ze względu na kilka nałożonych na siebie wydatków tj. ślub brata, wyprowadzka, jak również dosyć drogą wycieczka zagraniczna (takie zdążają się raz w życiu:)).
W każdym bądź razie docelowo chciałbym rozegrać 125 turniejów Headsup 10,5$ i 200 turniejów 4,5$ na P* (łączna wartość 600$). Próbki to nie za wielkie ale jestem w stanie na nich zbudować (mam nadzieje wszystko się może zdarzyć) PROFIT.

Zasady:

1. Zyski dzielimy 50:50
2. Rackeback w całości dla mnie, w przypadku straty w całości wraca najpierw do inwestora.
2. Postaram się przedstawiać szczegółowe tygodniowe raporty
3. Poza stejkiem nie będę rozgrywane inne turnieje
4. Zaczynam grac z chwilą wpłynięcia pieniędzy na moje konto
5. Aby zabezpieczyć inwestorów przed tzw. wybrykiem Perwersa:) każdy inwestor dostanie ode mnie niezbędne informacje by mógł sie ze mną skontaktować

Dostępne cegiełki:

1% - 6$
..
10% - 60$
..
100% - 600$

Proszę spojrzeć na stacking łaskawym okiem ponieważ jest pierwszym i mogłem o czymś zapomnieć bądź czegoś nie dopisać. Wykresy tez pierwszy raz wstawiałem wiec mam tremę:)

Zapraszam Wszystkich do inwestowania.

Doszliśmy do porozumienia z graczem o nicku Libera. Ustaliliśmy, że rozegram 125 turniejów 10,5$ i 200 4,5$. Profitem podzielimy się 50/50. W przypadku nie rozegrania turniejów ( kasa zostanie przegrana dużo wcześniej) ewentualne zyski z rakebacku wracają do inwestora w kombinacji 90/10.

Mój wykres SNG:

Spoiler

Uploaded with ImageShack.us

i kilka turniejów Knockout z ostatnich 3 miechów:

Spoiler

/

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Thorek

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Dość mało tych turniejów, jak na heads-upy, a poza tym wydaje mi się, że jak na turnieje, to dość dużą część profitu chcesz. Dodatkowo fajnie by było, gdybyś określił, co oznacza duża strata w perspektywie rakebacku.

Odpowiedz
Cytat
aimar23 Autor wątku
aimar23

Witam,
mówiąc szczerze wyznaczając tyle turniejów w skrócie liczyłem to tak. Za zwycięstwo w turnieju HU jest zwykle 300$. Czyli zeby zwróciła sie inwestycja nie licząc turniejów SNG trzeba wygrac 5 turniejów na 100. (bez wliczania innych miejsc oraz bounty).
Do tej pory tak wielu tych turniejów nie grałem w miesiącu (bo grinduje zwykle SNG), a zawsze udawało mi się wygrać ok. 3 nie wliczając miejsc pobocznych.

Nie ukrywam, że wystawiłem taki stacking bo wydaje mi się on najbardziej adekwatny do moich umiejętności (oczywiscie w pokerze niczego nie można byc pewnym) ale pewne założenia muszą byc poczynione.

Co do profitu to jestem w stanie zgodzić się na 50/50. Najbardziej zalezy mi na tym zeby byl a wtedy każdy będzie zadowolony.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Witam,

proszę poprawić link do wątku z feedbackiem, gdyż wstawiłeś martwy link (włącza się program do odbioru poczty).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Libera

wstępnie 100% ale musze Cie jakos zweryfikować, dodaj mnie do znajomych.

Odpowiedz
Cytat
Libera

Ok zmieniliśmy warunki, umówiliśmy się na 600$ oraz
125 gier za 10,5$
200gier za 4,5$

co tydzień mają być tutaj podsumowania gl! :) _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat