Przejdź do forum
ŚRODA nocka - SOLD

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

ŚRODA nocka - SOLD

24 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
583 Wyświetlenia
gollobunia Autor wątku
gollobunia
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Dzisiaj właśnie ja żygam KURWA.. szykuje sie busto..

NIe bede tego nawet wszystkiego wklejał

Odpowiedz
Cytat
gollobunia Autor wątku
gollobunia
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Tak jak pisałem...

Został jeden turniej teraz mimo kilku deepów .. Dzisiaj chyba trzy razy wjechałem pod karete itp ale jak mówiłem nawet nie wklejam..

Pierwsze 5 sesji było bez strat teraz trafiła sie tragiczna :/

13 $ Zwrotu (było 45 $ ale wziąłem dodatkowy rebuy w challengu zaraz przed przerwą) :facepalm: :facepalm: :facepalm: i zostało

Nigthle Thirty Grand - 26/247 - 107 ITM :rage: :rage: :rage:

Może tym razem się uda wyżej niż 17 skończyć

Odpowiedz
Cytat
gollobunia Autor wątku
gollobunia
Oldschool Grinder

TOTAL: 105 $ :rage:

Odpowiedz
Cytat
gollobunia Autor wątku
gollobunia
Oldschool Grinder

Zaraz rozsyłam i nową ofertę wystawiam ...

Odpowiedz
Cytat