Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Podsumowanie i zwroty
Zwrotu total 346,28$, 6 ITM (17%), ROI -29%
Jako ze to byl pierwszy stejk skoncentrowalem sie na regularnym wrzucaniu sporej ilosc rozdan z opisami aby inwestorzy mogli mniej wiecej poznac moja gre. Mozliwe, ze to w minimalnej mierze zawazylo na koncowym rezultacie.
Jesli chodzi o gre oczywiscie wdarlo sie kilka mniejszych bledow ale ogolnie ze swojej gry jestem bardzo zadowolony. Słabo flipowalem. W koncowych fazach zdecydowanie zabraklo sprzyjajacej wariancji (w sumie wystarczyloby zeby lepsze reka sie utrzymala:)). Zaliczone 1 FT i 2 semiFT (jedno zbublowaneFT) w takim rozdaniu bubleFT na tamta chwile uwazalem call na openx2.5 za poprawny. Powod dlaczego podjalem taka decyzje:
jestem najmniejszym stackiem w turnieju
dostaje open od agro big stacka 30/29 a.f. 6 (60 rak), gdzie on tam otwiera bardzo szeroko
imo JJ+ raczej by tam otwieral 2bb zeby utrzymac mnie w rozdaniu/dac zludne fold eq albo zagrac fajny spot z sb
tak naprawde w kazdym turnieju walczymy o zwyciestwo. Kazdy z inwestorow chce zarobic jak najwiecej, wiec nie moge przepuszczac najmniejszej okazji do double upa.
mozna bylo spasowac i liczyc na jakas okazje do kradziezy/zlapanie premium i utrzymanie albo doczlapania jakims fartem na 9/8 miejsce gdzie reptem daloby nam to breakeven w stejku. Dlatego tez podjalem decyzje o pushnieciu
Jak juz sie przespalem z tym to mysle ze mnie troszke fantazja tu poniosla, sry za to
W 16.5 Mega cooler na semiFT set vs set, akcja: moj open 2.19bb, 2 calle i vbetowalem kazde skrzyzowanie - szkoda bo to rozdanie chyba bylo na chiplidera
Rowniez bardzo nie fajny out w 4.4 hocie na 117. Ogolnie cooler ale uklad jaki wyszedl poprostu chamstwo
AQ vs AJ
Rozliczenie:
excel
za chwile zaczne dokonowyc zwrotow
Dokladne rezultaty mozna znalezc na top sharku (pokerstars) i sharkscopie(titan, nick: krzymen0). Top shark nie wylapal jednego turnieju z titana dlatego -> sharkscope.
Jestem otwarty na wszelkie sugestie, wskazowki tudziez konstruktywna krytyke
Planuje wystawic jeszcze od 2 do 4 podobnym stejkow (tam opisy juz tylko w przerwach). Dzis zostanie wystawiony stejk na sobote (17.08) do ktorego ZAPRASZAM
zwrocone wszystkim po za:
Azkalle
Sotartu
Damiano12
mcmc91 (5,97 zaplacone)
Zabraklo mi transferu wlasnie wyslalem mail o zwiekszenie. Kase wysle najszybciej jak to mozliwe