Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback
Witam. Wystawiam oferte ponieważ przez zbyt duże cashouty musiałbym zejść na niższe stawki. Planuje zagrać około 500 gier mtt + rush on demand. Jeżeli sądzicie, że to mała próbka to trzeba pamiętać, że te gry są zbliżone bardziej do 4.5$ 180 non turbo na ps i gra się ich o wiele mniej niż 180 turbo ( FT zaczyna się na avg stack 20BB ).
WYKRESY:

PS:

FTP:

RUSH FTP powyżej 10$:

OFERTA:
Oferta obejmuje plus minus 500 mtt rush + rush on demand:
18:35 9k rush guar 2$ rebuy
22:35 12,5k rush guar 3$ rebuy
00:30 turbo 7,5k rush 2 x 11$
+ wszystki 12$ rush on demand odpalające się w tym czasie 25 - 30 gier.
W przypadku roll over 1,5k$ dorzucam wszystkie rush od demand 26$ - odpala się 10-12 w trakcie całej sesji.
W przypadku roll under 500$ zostawiam mtt a wyrzucam 12$ rush on demand a dodaje 4.4$
100% - 1000$
50% - 500$
25% - 250$
10% - 100$
5% - 50$
2% - 20$
Najmniejsza cegiełka - 2%.
ZASADY:
1. Sprzedaję 100% udziałów.
2. Gram jeśli sprzedam wszytkie udziały.
3. Profit dzielimy 60/40 dla inwestórw. Rakeback dla mnie. W przypadku strat rakeback dziele między inwestorów. Mam najwyższy status na ftp.
4. Zoobowiązuję się zagrać minimum 450 gier (planuje 500). Koniec stackingu 31 grudnia. Możliwe również przedłużenie z dodaniem innych turniejów - 10$ rebuy, 50$ freezeout.
5. W przypadku innego nicka niż na forum proszę o taką informację.
6. O rezerwacji decyduje kolejność zgłoszeń.
7. Wpłaty na nick: SpartaMrFab ( pokerstars oraz fulltilt ).
Wszelkie pytania na priv lub skype SpartaMrFab
INWESTORZY:
GibkiJoe 50%
umothi 10%
kubas83 10%
uczniak 10%
Durex86 20%