Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

sold

10 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
380 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

feedback - Durex86

siema, paczka na hu sng na p*, stawki 30$ turbo

paczka na 1k hu sng, czas trwania ~ 2 max 3 miesiące

cut 50/50, rb dla mnie

skill na te stawki jest na pewno
roll też, czemu stejk to wyjaśnie inwestorowi/inwestorom na priv

hu sng gram od polowy czerwca

tutaj wykres

Spoiler

nie ma tutaj wyników z pszemka na którym w międzyczasie zrobiłem ~2k profit, roi podobne jak tutaj, nie wiem dokładnie ile gier, wnikliwi mogą sobie sprawdzić np na playerscope

wcześniej grindowałem ruletke, ~7k gier ~40k profit

REGULAMIN

1. sprzedaję 50%, resztę biorę sam
2. stejk obejmuje 1k hu sng 30$ turbo na Pokerstars
3. czas trwania max 3 miesiące lub 1k gier
4. bankroll 100BI, żadnych reloadów
5. cut 50/50, rb dla mnie
6. minimalna paczka 20%
7. railing prowadzony na kanale skype
8. start 1 grudzień
9. WAŻNE gram w międzyczasie na innych platformach, a także na P* 15tki, to wszystko nie wchodzi w skład stejka, który obejmuje tylko 30tki turbo na Pokerstars

UWAGA SZUKAM 1 MAX 2 INWESTORÓW, W SPRZEDAŻY JEST TYLKO 40%

CEGŁY1

20% 600$
40% 1200$

na razie proszę o REZERWACJE bo czekam jeszcze na cynk od jednej osoby która być może weźmie całość, do soboty na pewno dam znać czy coś zostało

INWESTORZY

ja 50%
mariusz 10%

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Szp4Q

zwalniam

Odpowiedz
Cytat
czowel

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

20

Odpowiedz
Cytat
naspieknychjestmalo

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.rest

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

sprzedane luckychowi całe 40%

czowel, naspieknychjestmalo dzieki za zaintesowanie, maybe next time, temat do zamkniecia

Odpowiedz
Cytat
naspieknychjestmalo

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.mam nadzieję, że to nie dlatego, że on wziął całość, bo ja też bym chętnie wziął :)

Odpowiedz
Cytat
dark1one

niah niah, szkoda, było dać znać że coś masz :P

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez naspieknychjestmalo
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.mam nadzieję, że to nie dlatego, że on wziął całość, bo ja też bym chętnie wziął :)

niee, pisałem, że czekam na jedną osobę i chodziło właśnie o niego, jeszcze raz dzieki, pozdro _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
naspieknychjestmalo

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.szkoda, gl :)

Odpowiedz
Cytat
Rakietman

5%

Odpowiedz
Cytat