Przejdź do forum
Sobotnia nocka sold

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sobotnia nocka sold

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
415 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cześć wszystkim, chciałbym sprzedać udziały w mojej sesji mtt rozgrywanej w dość nietypowej porze bo po 1 w nocy. Sprzedaję 50% z prawem zachowania 15% od profitu. Knock + rebuy wracaja do profitu.

Feedback: wera1012

Wykres z turniejów z przedziału 0-30$

Uploaded with ImageShack.us

Turnieje:

1 15 1r 3x turbo - 11$
1 15 8.80 fr
1 15 11cub - 31$
1 45 22fr
1 45 hot 5.50$
1 45 knock 27$
2 00 big 27.50$
02 00 3r - 9.3$
02 15 2r- 10.20$
02 15 52ra - 20.50$
02 30 55 6max
02 45 8.80 turbo
03 00 11 turbo
03 30 NTG 55$
03 45 8.80 turbo zoom
04 00 16.50 turbo
04 30 HT 5.1$

FTP
2 00 FF 44$
3 00 4gtd 26$

total 402$

wpłaty: wera1012

rezewacje:

Ja 50%
Numer 40%
Dulek 10%

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
NumberOne1

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
40%, rozliczenie netto.
powodzenia

Odpowiedz
Cytat
dulek

reszta

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dorrzucam jeszcze 3r z 02 00 wiec koszt paczki zwieksza sie o 9.30$

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jest mały profit, podlicze popoludniu bo padam juz na pysk, pozdro

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Sesje grało mi się bardzo dobrze, sporo ładnych stacków na poczatku ale pozniej gdzies sie rozmywały. Miałem 2 FT jednak konczyłem na miejscach poza Top3. W jednym odpadam na flipie , w drugim przytrafia mi się takie rozdanie które gdybym wygrał pewnie ułożyłoby już cały turniej:

http://weaktight.com/6117337

Podsumowanie:

You finished the tournament in 4th place. A USD 285.18 award has been credited to your Real Money account.

You finished the tournament in 7th place. A USD 262.50 award has been credited to your Real Money account.

You finished the tournament in 109th place. A USD 18.88 award has been credited to your Real Money account.

You finished the tournament in 92nd place. A USD 16.38 award has been credited to your Real Money account.

zwrot za rebuy 2x2$
knock 1x 5$

total: 592%

profit 192$ - mój profit- 28.80

Do zwrotu 564$

10% 56.40$

Odpowiedz
Cytat