Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam, wystawiam moją pierwszą paczkę turniejów na sobotę 8 października 2016r.
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=452623

*Pobieram 0% od profitu w przypadku łącznego zwrotu w wysokości 7500$ lub poniżej.
Pobieram 12% od profitu w przypadku łącznego zwrotu w wysokości 7501$ lub powyżej.
Całość wygranej z bonusowego turnieju trafia do podziału dla inwestorów.
Zastrzegam sobie prawo do nie rozegrania któregokolwiek z turniejów z powodów technicznych lub osobistych (choroba itp.). Oczywiście dam wtedy znać i będzie zwrot.
Turniej bonusowy gram, jeśli uda mi się do niego zakwalifikować.
Paczkę gram, jeśli sprzedam minimum 45% udziałów.
Cegły:
5% - 17,55$
10% - 35,10$
15% - 52,65$
25% - 87,75$
40% - 140,40$
60% - 210,60$
Rezerwacje: ja - 40%
Wpłaty w piątek lub w sobotę do 14:50 po sprzedaniu minimum 45% udziałów.
Wpłaty: P* GregPL191
Skrill - priv
Dlaczego warto zainwestować?
Ostatnie 2 tygodnie to ostra nauka z materiałów filmowych Pokerstrategy (również z sekcji angielskiej).
11 miejsce w turnieju hot 27$ przed porządną nauką (brak screena)
1 miejsce w turnieju na 10000 osób
Wykres z Sharka jest w dużej mierze nieaktualny, pokazuje Av. Stake 1,85$ gdzie w dużej mierze wynik ten zaniżyły turnieje z zeszłego roku (gdzie grałem kilkaset turniejów za kilkanaście centów) także zapraszam do inwestowania oraz na liczeniu zysków w sobotę i w niedzielę
Pozdrawiam