Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback
Witam,
Na codzien gram SNG KO na p*. Jednak jak wiekszosc graczy SNG, przy odpowiednim rollu chce przejsc na mtt.
lifetime wyniki ko:
Spoiler

Przygotowalem kolejna paczke na turnieje non turbo w ktorych czuje sie najlepiej. Wyjatkiem jest hot 4,4, saturday splash i ko za 2,7 na koncu sesji w ktorych jest mega value i nie widze przeszkod aby je dorzucic. Celem tej paczki jest zmniejszenie wariancji(brak odpowiedniego rolla) oraz maksymalizacja zyskow zarowno moich jak i inwestorow. Na potwierdzenie zamieszczam wykres mtt non turbo i deep stack, ktore sa podstawowymi turniejami zawartymi w rozpisce.
Wykres z MTT non turbo i deep stack:

Rozpiska:

Dodatkowe informacje o rozgrywanych turniejach:
1. 11+r o godz 14:00 gramy jako cubed.
2. Saturday Splash policzylem jako 5r+1a.
3. Jezeli w ktorymkolwiek turnieju rebuy uznam za stosowne wykonac dodatkowe rebuy, odliczam je od profitu. Wyjatkiem jest oczywiscie 11+r, patrz pkt 1.
1. Sprzedaje max 70%
2. CUT tylko w przypadku ft - 17% - nie ma ft nie ma CUTa.
3. Wpłaty na p* nick Kunioo.
4. Zobowiązuję się do rozegrania stakingu w dniu 18.01, w przypadku nie rozegrania turnieju wpisowe trafia do profitu (Niewykorzystane rebuy'e i bounty również).
6. Gram max 12 stołów, jezeli jakis turniej z tego powodu przepadnie poszukam podobnego o pozniejszej godzinie lub wpisowe do profitu.
5. Rozliczenie oferty oraz podsumowanie max w ciagu 24h od zakonczenia ostatniego turnieju.
Cegły:
50% - 200$
20% - 80$
10% - 40$
5% - 20$
2,5% - 10$
Udzialowcy:
Ja - 30% :sdrink
Sotartu - 10%
paid - :sdrink
Pozdrawiam i zapraszam na shipy,
Kunioo